Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 10th, 2023

Ralf Schumacher weigert Verstappen te vergelijken met Senna

vrijdag, 10 november, 2023

Max Verstappen werd dit seizoen voor het derde jaar op rij wereldkampioen in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur is bezig met een geweldig seizoen en hij wordt vaak vergeleken met de grote legendes van de sport. Ralf Schumacher weigert dat echter te doen.

Horner ziet geheim talent Verstappen: "Hij kijkt naar de lange termijn"

vrijdag, 10 november, 2023

Max Verstappen heeft dit seizoen al zeventien Grands Prix gewonnen. De Nederlander vecht vrijwel elk raceweekend mee om de zeges. Hij ontvangt veel complimenten en volgens Red Bull Racing-teambaas Christian Horner kan Verstappen vandaag de dag de races enorm goed lezen.

Top en flop – het goede en slechte autonieuws van week 45 (2023)

vrijdag, 10 november, 2023

Vrijdagmiddag, halfvijf. Computer uit, de deur van je werkplek kan achter je dicht, het weekend is begonnen. Op Autoreview.nl blikken we terug op een week waarin we konden rijden met de Volvo EX30 en we nieuws over een belachelijke maximumsnelheid vernamen.

Tsunoda waarschuwt de concurrentie: "Wij zijn nu de dark horse"

vrijdag, 10 november, 2023

Het team van AlphaTauri heeft een ijzersterke triple header achter de rug. In Austin, Mexico en Brazilië wist het team punten te scoren en daardoor staan ze nu op de achtste plaats in het constructeurskampioenschap. Volgens Yuki Tsunoda is zijn team nu de dark horse.

Alfa Romeo gunt Pourchaire promotie: "We hebben volgend jaar 3 coureurs"

vrijdag, 10 november, 2023

Het team van Alfa Romeo heeft met Theo Pourchaire een talentvolle reservecoureur onder contract staan. De Franse Formule 2-coureur mag dit jaar een aantal vrije trainingen rijden en hij is vrijwel elk weekend aanwezig op het circuit. Voor volgend jaar krijgt hij promotie, want het team spreekt niet langer van een reservecoureur.

Zo werkt de SEPP-subsidie op elektrische auto’s met private lease

vrijdag, 10 november, 2023

Als je een elektrische auto koopt, kun je aanspraak maken op SEPP-subsidie. Maar veel mensen weten niet dat je ook met het private leasen deze EV subsidie kunt krijgen. Wij leggen uit hoe dat werkt.

Albon baalt van grote invloed teams: "Kijk naar McLaren"

vrijdag, 10 november, 2023

Alexander Albon is bezig met een aardig seizoen in de Formule 1. De Thaise Williams-coureur staat op de dertiende plaats in het wereldkampioenschap en hij ontvangt veel complimenten. Albon is echter van mening dat het in de Formule 1 nog te veel draait om de invloed van de auto, hij wijst hiervoor naar het team [...]

Organisatie Las Vegas deelt trots eerste beelden van voltooid pitcomplex

vrijdag, 10 november, 2023

Over ruim een week staat de gloednieuwe Grand Prix van Las Vegas op het programma. De puntjes worden momenteel op de i gezet en de organisatie deelt trots de beelden van de werkzaamheden. Het permanente pitcomplex is inmiddels volledig af en men deelt de beelden.

Jos Verstappen noemt ChristenUnie-kamerlid een mafketel

vrijdag, 10 november, 2023

Max Verstappen maakt momenteel veel indruk in de Formule 1 en hij ontvangt veel complimenten voor zijn prestaties. Echter is er soms ook kritiek op hem, vooral op het feit dat hij in Monaco woont. Volgens deze criticasters gaat dit alleen maar om geld. Een politiek voorstel over dit onderwerp kan niet op de goedkeuring [...]

Wat de overheid ook besluit, met deze EV rijd je de komende jaren wegenbelastingvrij

vrijdag, 10 november, 2023

Er heerst een hoop onzekerheid over wat er gaat gebeuren met de wegenbelasting voor elektrische auto’s. Dat maakt mensen huiverig om een EV te bestellen, maar daar heeft Peugeot iets op bedacht. Mocht er wegenbelasting worden ingevoerd, betaalt Peugeot de rekening.