Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 9th, 2023

Ferrari onthult speciale livery voor Las Vegas

donderdag, 9 november, 2023

Over anderhalve week staat de Grand Prix van Las Vegas op het programma. De hype rondom de Grand Prix is groot en de teams pakken dan ook groots uit. Het team van Ferrari zal in de gokstad aan de start verschijnen met een opvallende kleurstelling. Eerder deze week onthulde Ferrari al speciale racepakken voor Charles [...]

Formule 1-CEO wil dominantie Verstappen niet afremmen

donderdag, 9 november, 2023

Max Verstappen is momenteel oppermachtig in de Formule 1. De Nederlander heeft slechts drie Grands Prix niet gewonnen en hij heeft zijn derde wereldtitel dan ook allang op zak. Critici stellen dat er moet worden ingegrepen om Verstappen af te remmen, maar Stefano Domenicali weigert dat.

Horner kijkt naar nieuwe regels: "Aan al het moois komt een einde"

donderdag, 9 november, 2023

Het team van Red Bull Racing is momenteel oppermachtig in de Formule 1. Ze zijn haast onverslaanbaar en met Max Verstappen hebben ze de grote ster van het moment in huis. Men vreest dat de dominantie van Red Bull nog wel eventjes gaat duren en teambaas Christian Horner wijst naar 2026.

Is BYD het nieuwe Volkswagen? Dit zijn de 10 bestverkochte auto’s van China en Duitsland

donderdag, 9 november, 2023

De top 10 van bestverkochte modellen in China laat zien dat merken als Volkswagen, Peugeot en Toyota zich geen illusies hoeven maken. Chinezen kopen vooral modellen uit eigen land, net als de Duitsers dat al jaren doen. Is BYD het nieuwe Volkswagen? 

Haas-protest over uitslag Amerikaanse Grand Prix afgewezen

donderdag, 9 november, 2023

De stewards hebben de right to review van het team van Haas afgewezen. De Amerikaanse renstal was in protest gegaan tegen de uitslag van de Amerikaanse Grand Prix en ze stelden dat ze nieuw bewijs hadden gevonden. De stewards hebben hier naar gekeken, maar ze vonden het niet doorslaggevend.

Ralf Schumacher adviseert Haas: "Het is een optie om het team te verkopen"

donderdag, 9 november, 2023

Het team van Haas is bezig met een lastige fase van het seizoen. De Amerikaanse renstal is afgezakt naar de laatste plaats in het constructeurskampioenschap en ze kunnen de concurrentie amper bijhouden. Volgens Ralf Schumacher is het misschien beter om het team in de verkoop te zetten.

Bekritiseerd voorstelrondje coureurs keert terug in Las Vegas

donderdag, 9 november, 2023

Over anderhalve week staat de Grand Prix van Las Vegas op het programma. Het belooft een enorm spektakel te worden, want de organisatie wil er een show van maken. Uit de planning van het raceweekend blijkt dat de bekritiseerde introductie van de coureurs weer terugkeert.

‘Red Bull komt met radicale verandering voor 2024′

donderdag, 9 november, 2023

Het team van Red Bull Racing is dit jaar bezig met een zeer dominant seizoen in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal heeft de constructeurstitel al geruime tijd in bezit en dat betekent dat ze zich al kunnen focussen op 2024. Het lijkt er zelfs op dat ze een aantal radicale veranderingen hebben doorgevoerd.

Hyundai gaat eigen LFP-batterij ontwikkelen om jouw volgende EV goedkoper te maken

donderdag, 9 november, 2023

De sleutel naar goedkope elektrische auto’s is het accupakket. Daarom gaat Hyundai de komende jaren grote investeringen doen om een eigen LFP-batterij te ontwikkelen. En behalve de lage prijs er is nog een extra voordeel.

Organisatie plaatst zeer opvallende kerbstones in Las Vegas

donderdag, 9 november, 2023

Over anderhalve week staat de Grand Prix van Las Vegas op het programma. De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang en men is bezig met de laatste details. Beelden van het circuit gaan inmiddels rond op de sociale media en daarop zijn veel details te zien.