Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 8th, 2023

Verstappen presenteert speciale helm voor Las Vegas

woensdag, 8 november, 2023

Over anderhalve week staat de Grand Prix van Las Vegas op het programma. De race in de gokstad werd met veel bombarie aangekondigd en de hype is enorm. Ook wereldkampioen Max Verstappen doet daar aan mee, want hij zal in Vegas gaan rijden met een speciaal helmdesign. Verstappen presenteerde vandaag zijn helm voor het raceweekend [...]

FIA stelt right to review-zaak Haas met een dag uit

woensdag, 8 november, 2023

Het team van Haas maakte afgelopen weekend bekend dat ze een right to review hebben ingediend over de uitslag van de Amerikaanse Grand Prix. De Amerikaanse renstal is van mening dat veel meer coureurs een straf zouden moeten krijgen voor het overschrijden van de track limits. De stewards hebben de zaak nu uitgesteld.

Red Bull kan opvallend Mercedes-record verbreken

woensdag, 8 november, 2023

Het team van Red Bull Racing presteert dit seizoen zeer goed in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal is slechts één keer verslagen en ze hebben de constructeurstitel en de wereldtitel al op zak. Red Bull kan over anderhalve week een reusachtig record gaan breken.

Horecamedewerkers dreigen met staking vlak voor GP Las Vegas

woensdag, 8 november, 2023

Over anderhalve week staat de nieuwe Grand Prix van Las Vegas op het programma. De voorbereidingen verlopen niet helemaal soepel, want in de stad is niet iedereen blij met de komst van de Formule 1. Horecamedewerkers dreigen nu hun werk neer te leggen vanwege een geschil met hun werkgevers.

In deze stad mag je vanaf december 2023 nog maar 20 km/h rijden

woensdag, 8 november, 2023

Dat je vanaf vrijdag 8 december op de meeste Amsterdamse wegen nog maar 30 km/h mag rijden, zorgde al voor stoom uit de oren van de autoliefhebber. Als je denkt dat het niet nóg langzamer kan, dan heb je buiten deze stad gerekend.

Mick Schumacher ziet Formule E-avontuur niet zitten

woensdag, 8 november, 2023

Het is inmiddels wel duidelijk dat de toekomst van Mick Schumacher niet in de Formule 1 ligt. De Duitse coureur zoekt naar mogelijkheden voor volgend jaar, maar één optie heeft hij al geschrapt. Schumacher zit namelijk niet te wachten op een avontuur in de Formule E.

Private lease: dit zijn de 5 goedkoopste EV’s met 500 kilometer range (of meer)

woensdag, 8 november, 2023

Een van de meest gehoorde klachten over elektrische auto’s is de beperkte actieradius. Je wilt tenslotte niet om de haverklap stoppen om bij te laden. Fair enough. Met deze vijf scherp geprijsde private lease auto’s rijd je minimaal 500 kilometer op één lading en verdwijnt stress om de range als sneeuw voor de zon.

Alonso vergelijkt Perez-strijd met iconisch gevecht met Schumacher

woensdag, 8 november, 2023

Fernando Alonso vocht afgelopen weekend in Brazilië een intens duel uit met Sergio Perez. De twee lieten het publiek juichen en Alonso kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. Volgens de Spanjaard was het in 2005 veel makkelijker om je positie te verdedigen.

Russell hekelt gridstraf: "Ze blijven maar regels toevoegen"

woensdag, 8 november, 2023

George Russell ontving afgelopen weekend in Brazilië een gridstraf voor een opvallend vergrijp. De Britse Mercedes-coureur werd als eerste bestraft omdat hij tijdens de kwalificatie niet links genoeg bleef rijden in de uitgang van de pitlane. Russell hoopt dat de FIA snel voor duidelijkheid gaat zorgen.

Ralf Schumacher kritisch op Norris: "Hij doet mij denken aan Leclerc"

woensdag, 8 november, 2023

Lando Norris is bezig met een succesvolle reeks in de Formule 1. In de tweede seizoenshelft heeft de Britse McLaren-coureur veel stappen gezet en hij staat regelmatig op het podium. Hij ontvangt veel complimenten, maar Ralf Schumacher is zeer kritisch. Hij is van mening dat Norris te veel fouten maakt.