Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 7th, 2023

Hamilton wil onderzoek zien na rampzalig raceweekend

dinsdag, 7 november, 2023

Lewis Hamilton kende afgelopen weekend in Brazilië een rampzalige Grand Prix. Hamilton wilde met zijn concurrenten strijden, maar hij zakte door het veld heen. Mercedes weet niet wat er aan de hand was en Hamilton wil dan ook snel een onderzoek zien naar de problemen.

Waarom jouw volgende EV weleens veel goedkoper kan worden

dinsdag, 7 november, 2023

De grootste reden waarom elektrische auto’s nog altijd duurder zijn dan auto’s met een verbrandingsmotor is het accupakket. Hierin zitten kostbare grondstoffen. Maar deze zijn nu goedkoper, waardoor de prijs van EV’s wel eens flink kan dalen.

Horner lacht om Tsunoda: "Hij dacht dat ‘motherfucker’ een normaal woord was"

dinsdag, 7 november, 2023

Yuki Tsunoda rijdt al sinds 2021 voor het team van AlphaTauri. De Japanse coureur is al geruime tijd onderdeel van het Red Bull Junior Team. Het was wel duidelijk dat Tsunoda moest wennen aan het leven in Europa, zo deelt Red Bull Racing-teambaas Christian Horner dat dit soms een beetje moeilijk was voor Tsunoda.

Brundle verklapt dat Perez bij Red Bull blijft

dinsdag, 7 november, 2023

Het begint er steeds meer op te lijken dat Sergio Perez aankomend seizoen gewoon voor het team van Red Bull Racing rijdt. De Mexicaan stond onder druk, maar men lijkt hem niet kwijt te willen raken. Volgens Martin Brundle blijft alles in 2024 gewoon hetzelfde bij Red Bull.

Norris wint prijs voor mooiste inhaalactie van oktober

dinsdag, 7 november, 2023

Lando Norris heeft dit seizoen nog geen Grand Prix gewonnen, maar hij valt wel weer eens in de prijzen. De Britse McLaren-coureur heeft namelijk een prijs overgehouden aan zijn inhaalrace in Mexico van vorige week. Norris heeft namelijk de prijs voor de inhaalactie van de maand gewonnen. Sinds dit jaar wordt er elke maand een [...]

Volgens Volvo wordt dít jouw Volvo EX30

dinsdag, 7 november, 2023

Volvo denkt in 2024 potten te gaan breken met de nieuwe Volvo EX30. De Nederlandse importeur verwacht er zo’n 10.000 te verkopen. Ook denken ze bij Volvo Nederland te weten hoe jij jouw Volvo EX30 gaat configureren. Eens? Of maak jij liever je eigen keuzes?

‘Audi denkt aan aantrekken Binotto’

dinsdag, 7 november, 2023

Audi is momenteel hard bezig met hun Formule 1-project. Het Duitse automerk betreedt in 2026 de koningsklasse van de autosport als partner van het team van Sauber. Audi is hard bezig met het ontwikkelen van de krachtbronnen, maar ze zijn nog wel opzoek naar de juiste mensen. De naam van Mattia Binotto wordt genoemd.

‘Pirelli reageert op kritiek en werk aan nieuwe compound voor 2025′

dinsdag, 7 november, 2023

De teams hadden afgelopen weekend in Brazilië veel last van bandenslijtage. Men moest zoeken naar de juiste strategie om de race te kunnen overleven. Bandenleverancier Pirelli zoekt naar een oplossing en het lijkt er op dat ze in 2025 een nieuwe compound gaan introduceren.

Massa nog steeds goede vrienden met Domenicali

dinsdag, 7 november, 2023

Felipe Massa is nog steeds bezig met zijn juridische strijd tegen de Formule 1 en de FIA. De Braziliaan is nog steeds van mening dat hij recht heeft op de wereldtitel van 2008. Hij ziet dat er veel weerstand is, maar hij benadrukt dat hij nog steeds goede vrienden is met Stefano Domenicali.

Private lease aanbieding: je rijdt al vanaf 389 euro per maand in een Skoda Kamiq

dinsdag, 7 november, 2023

Skoda staat bekend om zijn degelijke, ruime en gebruiksvriendelijke auto’s. Met de Kamiq hebben de Tsjechen een uitstekende optie in het populaire segment van de compacte suv’s. Door een aanbieding uit onze private lease vergelijker is de Kamiq al vanaf 389 euro per maand te private leasen.