Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 6th, 2023

Hamilton verwacht Red Bull niet meer te kunnen verslaan

maandag, 6 november, 2023

Lewis Hamilton kende een rampzalig raceweekend in Brazilië. In de sprintrace zakte de Brit al door het veld heen en in de Grand Prix kwam hij niet veel verder dan de teleurstellende achtste plaats. Hamilton eist verandering bij Mercedes, maar hij geeft toe dat Red Bull voorlopig onverslaanbaar zal zijn.

Verstappen lacht om Las Vegas: "In de F1-game stond ik vaak in de muur!"

maandag, 6 november, 2023

Max Verstappen schreef afgelopen weekend met overmacht de Braziliaanse Grand Prix op zijn naam. De Nederlander wint dit seizoen vrijwel alles en over twee weken wil hij ook voor goud gaan in Las Vegas. Het circuit in de gokstad is voor iedereen nog één groot vraagteken en Verstappen onthult dat hij er op de spelcomputer [...]

Perez prijst Alonso: "Weinig coureurs kunnen dit"

maandag, 6 november, 2023

Sergio Perez vocht in Brazilië een prachtig duel uit met Fernando Alonso. De Spaanse Aston Martin-coureur verdedigde zijn derde plaats met hand en tand en Perez kwam er uiteindelijk net niet langs. Perez bedankte Alonso na afloop van de race en hij stelde dat slechts een handjevol coureurs dit in de vingers heeft.

Goedkope Tesla van 25.000 euro wordt bij ons om de hoek gebouwd

maandag, 6 november, 2023

Wanneer de langverwachte goedkope Tesla van 25.000 euro precies op de markt komt, heeft Tesla nog niet gezegd. Maar waar deze nieuwe goedkopere Tesla gebouwd gaat worden, is nu wel bekend.

Viscaal sluit seizoen af met vierde plaats: "Ik heb alles gegeven"

maandag, 6 november, 2023

Afgelopen weekend werd er niet alleen geracet in de Formule 1, maar ook in het World Endurance Championship. In Bahrein werd de seizoensfinale afgewerkt en Bent Viscaal reed een zeer goede race in de LMP2-klasse. De vierde plaats was een mooie opsteker, maar Viscaal had op meer gehoopt.

Ricciardo oppert regelwijziging: "Gezond verstand gebruiken"

maandag, 6 november, 2023

Daniel Ricciardo kende afgelopen weekend een zeer teleurstellende Braziliaanse Grand Prix. Hij begon de herstart met een ronde achterstand omdat zijn team tijdens de rode vlag aan zijn auto moest sleutelen. Ricciardo wil graag een regelwijziging zien en hij doet een beroep op het gezond verstand van de FIA.

FIA roept onder meer Red Bull op in right to review-zaak Haas

maandag, 6 november, 2023

Dit weekend werd bekend dat het team van Haas een zogenaamde right to review heeft aangevraagd over de uitslag van de Amerikaanse Grand Prix. Ze zijn het niet eens met het uitblijven van straffen voor het overschrijden van track limits. De FIA heeft nu meer informatie over de zaak gedeeld, meerdere teams moeten zich op [...]

Huh, waarom rijdt deze nieuwe Volvo-baas in een Tesla?

maandag, 6 november, 2023

Anders Bell is bij Volvo Cars onlangs benoemd als hoofd Onderzoek en Ontwikkeling. Dan is het wel een beetje vreemd dat-ie in een Tesla Model Y naar kantoor komt. Hoe dat zit, lezen we bij carup.se.

Leclerc in zak en as: "Ik kan niet in details treden"

maandag, 6 november, 2023

Charles Leclerc kende een enorm teleurstellende Braziliaanse Grand Prix. Eigenlijk reed Leclerc geen eens een race, hij viel al uit in de opwarmronde. De teleurstelling was enorm bij de Monegask en hij zocht na afloop dan ook naar antwoorden. Leclerc baalde als een stekker.

Razendsnel Red Bull wint ook in Braziliaanse pitlane

maandag, 6 november, 2023

Het team van Red Bull Racing kende een ijzersterk raceweekend in Brazilië. Max Verstappen won op zaterdag de sprintrace en op zondag schreef hij ook de Grand Prix op zijn naam. Verstappen werd ook goed geholpen door Red Bull, want hij kreeg zeer snel de beschikking over een vers setje banden.