Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 5th, 2023

Perez bedankt Alonso voor ‘intens’ en ‘fair’ duel

zondag, 5 november, 2023

Sergio Perez kwam in Brazilië als vierde over de streep. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur vocht tot het allerlaatste moment met Fernando Alonso om de derde plaats. Perez werd op een haar na verslagen en na afloop toonde hij zich heel erg sportief in de richting van Alonso.

Horner zag zijn coureurs schitteren: "Max reed een perfecte race"

zondag, 5 november, 2023

Het team van Red Bull Racing kende een zeer goede Braziliaanse Grand Prix op het circuit van Interlagos. Max Verstappen kwam als winnaar over de streep en Sergio Perez liep op een haar na de derde plaats mis. Red Bull-teambaas Christian Horner was na afloop een tevreden man.

Hamilton blij dat het seizoen bijna voorbij is

zondag, 5 november, 2023

Terwijl alle aandacht uitging naar racewinnaar Verstappen, was er veel ontevredenheid bij het team van Mercedes. George Russell viel uit en Lewis Hamilton werd slechts achtste. Hamilton baalde en hij gaf aan dat hij blij is dat het seizoen er bijna opzit.

FIA vraagt organisatie om opheldering over incident met fans

zondag, 5 november, 2023

In tegenstelling tot de voorgaande weken hoefden de stewards niet veel te doen in Brazilië. Geen enkele coureur hoefde zich na afloop te melden bij de stewards. Maar, dat betekende niet dat er niemand naar het kantoortje van de stewards moest komen. De organisatie van de race heeft nu mogelijk een probleem.

Strijdlustige Alonso trots: "We hebben een paar zware maanden achter de rug"

zondag, 5 november, 2023

Fernando Alonso was vandaag één van de smaakmakers van de Braziliaanse Grand Prix. De Spaanse Aston Martin-coureur mocht eindelijk weer naar het podium, maar dat kreeg hij niet cadeau. Alonso was na afloop enorm tevreden over zijn epische duel met Sergio Perez.

Norris wilde Verstappen pakken: "Hij had overal een antwoord op"

zondag, 5 november, 2023

Achter de oppermachtige Max Verstappen kwam Lando Norris als tweede over de streep. De Britse McLaren-coureur droomde van de zege, maar de tweede plaats was ook niet slecht. Norris reed wederom een foutloze wedstrijd en na afloop was hij daar enorm trots op.

Heersende Verstappen juicht: "Starts waren heel erg belangrijk"

zondag, 5 november, 2023

Max Verstappen won vandaag zijn zoveelste Grand Prix in het huidige seizoen. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur reed vrijwel alle rondjes aan kop, maar dat neemt niets weg van de vreugde. Met een reusachtige glimlach verscheen hij na afloop van de race voor de camera.

Uitslag Grand Prix van Brazilië: Verstappen wint en verslaat Norris, Alonso verslaat Perez op de finishlijn

zondag, 5 november, 2023

De Braziliaanse Grand Prix is weer een feit. Op het circuit van Interlagos in de stad Sao Paulo ging zojuist de zege naar niemand minder dan Max Verstappen. Achter hem kwam Lando Norris  als tweede over de streep. Het derde treetje op het podium werd bemand door   Fernando Alonso.

Rode vlag in Brazilië na flinke startcrash

zondag, 5 november, 2023

De Braziliaanse Grand Prix is al na één ronde stilgelegd. Een flinke startcrash zorgde voor een grote hoeveelheid debri op de baan en daarom besloot men de race stil te leggen. Meerdere coureurs liepen veel schade op aan hun auto, dus het is zeer onduidelijk wie er nog kunnen starten.

Video: Crash Ocon en Alonso vanuit ander perspectief

zondag, 5 november, 2023

Tijdens de kwalificatie kwamen Esteban Ocon en Fernando Alonso hard tegen elkaar aan na de eerste bochtencombinatie. Hierdoor schoot Ocon in de muur en had Alonso flinke schade aan de linkerophanging.