Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 4th, 2023

Verstappen laat Marko juichen: "Hij heeft niet sneller gereden dan nodig was"

zaterdag, 4 november, 2023

Max Verstappen won vandaag de sprintrace in Brazilië op een vrije eenvoudige manier. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur reed met gemak weg bij Lando Norris en daarna kwam zijn zege niet in gevaar. Red Bull-adviseur Helmut Marko is enorm onder de indruk van Verstappen.

Hamilton moppert na sprintrace: "Het was vreselijk"

zaterdag, 4 november, 2023

Lewis Hamilton hield twee puntjes over aan de sprintrace op het circuit van Interlagos. De Britse Mercedes-coureur vocht een groot aantal duels uit, maar in de slotfase zakte zijn performance helemaal in. Hamilton omschreef zijn race na afloop dan ook als 'vreselijk'.

Horner apetrots: "Dit is een boost voor het zelfvertrouwen van Checo"

zaterdag, 4 november, 2023

Het team van Red Bull Racing kende een goede Sprint in Brazilië. Max Verstappen kwam als winnaar over de streep en zijn teamgenoot Sergio Perez wist als derde te finishen. Teambaas Christian Horner was enorm tevreden en hij had veel complimenten voor zijn coureurs.

Teleurstelling bij Perez: "Ik had een verschrikkelijke start"

zaterdag, 4 november, 2023

Sergio Perez kwam vandaag als derde over de finish in de sprintrace op het circuit van Interlagos. In Sao Paulo kende Perez een moeilijke sprint waarin hij veel gevechten aan moest gaan. Perez geeft na afloop eerlijk toe dat het allemaal niet zo ging zoals hij had gehoopt.

Norris zucht: "Ik had meer power dan Verstappen"

zaterdag, 4 november, 2023

Lando Norris reed vandaag een zeer solide sprintrace op het circuit van Interlagos in Brazilië. De Britse McLaren-coureur begon op de pole position, maar al na één bocht wist Max Verstappen hem in te halen. Norris stelde na afloop dat hij meer power had dan Verstappen.

Verstappen meer dan tevreden: "Je kon niet vol pushen"

zaterdag, 4 november, 2023

Max Verstappen heeft de Braziliaanse sprintrace met speels gemak op zijn naam geschreven. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur verschalkte bij de start de McLaren van Lando Norris en daarna was de zege eigenlijk al een feit. Verstappen was na afloop enorm tevreden met zijn prestatie.

Uitslag Sprint Brazilië: Oppermachtige Verstappen grijpt simpele sprintzege

zaterdag, 4 november, 2023

De sprintrace op het circuit van Interlagos is een feit. De laatste sprint van het huidige seizoen werd zojuist gewonnen door niemand minder dan  Max Verstappen  Achter hem kwam  Lando Norris als tweede over de streep, de top drie werd compleet gemaakt door  Sergio Perez.

Ocon wijst Alonso aan als schuldige van crash: "Hij gaf geen ruimte"

zaterdag, 4 november, 2023

Esteban Ocon werd in de eerste kwalificatiesessie van de Shootout uitgeschakeld. De Fransman crashte in de tweede bocht van het circuit op Fernando Alonso waarbij hij zowel zichzelf als de Spanjaard uitschakelde. Na afloop gaven beide coureurs commentaar.

Stewards delen geen straffen uit na crash Alonso en Ocon

zaterdag, 4 november, 2023

Esteban Ocon en Fernando Alonso zorgden voor een flinke crash tijdens de Sprint Shootout van vanmiddag. De stewards keken naar het incident dat voor het nodige oponthoud zorgde. Ze besloten echter dat het een simpel race-incident was en dat er geen straf nodig is voor de coureurs.

Norris behoudt eerste plaats en ontvangt reprimande

zaterdag, 4 november, 2023

Lando Norris start de sprintrace van zometeen gewoon vanaf de eerste plaats. De Britse McLaren-coureur moest zich bij de stewards melden omdat hij mogelijk de maximale rondetijd had overschreden. De stewards hebben hem slechts een reprimande gegeven voor de overtreding.