Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 2nd, 2023

Grote twijfel over Perez: "Het wordt nu dubbel zo moeilijk"

donderdag, 2 november, 2023

Sergio Perez moet dit weekend zo goed mogelijk voor de dag komen in Brazilië. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur verdedigt de tweede plaats in het wereldkampioenschap, maar zijn Mercedes-rivaal Lewis Hamilton komt steeds dichterbij. Timo Glock denkt dat Perez het heel moeilijk gaat krijgen.

Wat doet het weer in Brazilië?

donderdag, 2 november, 2023

Dit weekend staat de Braziliaanse Grand Prix op het circuit van Interlagos op het programma. De race in de stad Sao Paulo is zeer populair onder de coureurs en de fans en in het verleden was de race regelmatig een groot spektakelstuk. De teams zullen ook dit weekend naar de weerradar moeten gaan kijken.

‘Concurrent wilde Marko wegplukken bij Red Bull’

donderdag, 2 november, 2023

Helmut Marko is al sinds jaar en dag belangrijk voor het team van Red Bull Racing. De teamadviseur speelt een grote rol bij onder meer de keuze voor de coureurs. Toch lijkt het er op dat een andere renstal zijn best heeft gedaan om Marko binnen te halen, de adviseur had daar echter geen zin [...]

Deze elektrische auto’s koopt Nederland ondanks alle onzekerheden

donderdag, 2 november, 2023

Nu een nieuwe elektrische auto kopen, is een gok. Want je weet niet hoe de fiscale stimulering van EV’s in de komende jaren verandert. Welke EV’s willen we zo graag hebben, dat we toch de gok wagen?

Ricciardo droomt van nieuwe puntenfinish: "Lastig om auto in te schatten"

donderdag, 2 november, 2023

Na een goed weekend in Mexico hoopt Daniel Ricciardo ook in Brazilië goed voor de dag te komen. De Australische AlphaTauri-coureur heeft er veel zin in, maar hij weet nog niet precies wat hij kan verwachten van zijn auto op het circuit van Interlagos. Ricciardo wil in ieder geval weer Q3 bereiken.

Formule 1 ontkent aflassen van Grand Prix van Abu Dhabi

donderdag, 2 november, 2023

Eerder vandaag kwamen er geruchten naar buiten over de Grand Prix van Abu Dhabi. De race zou in gevaar zijn vanwege de onrust in het Midden-Oosten. De Formule 1 heeft de verhalen ook gehoord en de sport ontkent dan ook dat er iets aan de hand is.

Drugovich ook in 2024 Aston Martin-reserve

donderdag, 2 november, 2023

Felipe Drugovich fungeert dit seizoen als de reservecoureur van het team van Aston Martin. De Braziliaanse coureur reed in die hoedanigheid tijdens de wintertest en tijdens een vrije training. Hij zal voorlopig nog in het groen blijven rijden, want Aston Martin heeft zojuist bekend gemaakt dat Drugovich ook in 2024 voor het team blijft werken. [...]

Red Bull-erfgenaam ontvangt megabedrag aan dividenden

donderdag, 2 november, 2023

Het team van Red Bull Racing is bezig met een zeer sterk seizoen in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal heeft de constructeurstitel al op zak en Max Verstappen heeft zijn wereldtitel ook al geprolongeerd. Ook met één van de belangrijkste mensen in het concern gaat het goed, hij heeft een miljoenenbedrag mogen bijschrijven op [...]

Concurrentiestrijd op stoom: ook Opel wil jou blij maken met een EV van 25.000 euro

donderdag, 2 november, 2023

Steeds meer automerken hebben door dat de consument zit te wachten op betaalbare elektrische auto’s. Het volgende merk dat een EV van ongeveer 25.000 euro wil ontwikkelen, is Opel. Het merk doet hierbij een beroep op de verschillende platforms binnen de Stellantis-groep.

‘Grand Prix van Abu Dhabi wordt mogelijk afgelast’

donderdag, 2 november, 2023

Er staan momenteel nog drie Grands Prix op de planning in het huidige Formule 1-seizoen. Dit weekend wordt er gereden in Brazilië en daarna volgen nog de races in Las Vegas en Abu Dhabi. Volgens recente geruchten staat de laatstgenoemde Grand Prix echter onder grote druk.