Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 1st, 2023

Hamilton hoopt Verstappen te kunnen verslaan in Brazilië

woensdag, 1 november, 2023

Max Verstappen schreef afgelopen weekend met speels gemak de Mexicaanse Grand Prix op zijn naam. De Nederlander zag in zijn spiegels dat Lewis Hamilton als tweede over de streep kwam. Hamilton was tevreden en hij liet na afloop weten dat hij hoopt om de zege te kunnen vechten in Brazilië.

Sainz wil opvallend verschil met Red Bull verkleinen

woensdag, 1 november, 2023

Het team van Ferrari presteert dit seizoen zeer wisselvallig. Regelmatig zien ze er competitief uit, maar in de meeste races is de achterstand op Red Bull Racing zeer groot. Carlos Sainz geeft aan dat dit het belangrijkste punt is waar Ferrari zich op moet gaan focussen voor 2024.

O’Sullivan rijdt eerste vrije training voor Williams in Abu Dhabi

woensdag, 1 november, 2023

Ook het team van Williams zal in Abu Dhabi een rookie in gaan zetten tijdens de eerste vrije training. De Britse renstal kiest voor een opvallende naam uit de eigen opleidingsploeg. Teambaas James Vowles laat namelijk weten dat de keuze is gevallen op de jonge Zak O'Sullivan. France Colapinto komt in actie tijdens de post [...]

Nieuwe Skoda Enyaq komt in 2028 en laadt veel sneller op

woensdag, 1 november, 2023

De Skoda Enyaq is nog maar drie jaar op de markt, maar Skoda werkt al aan de volgende generatie. In een interview gaf Skoda-baas Klaus Zellmer al enkele details vrij,waaronder de laadtijd. Die is zo ingekort dat je nauwelijks nog tijd hebt voor een uitgebreid TikTok-dansje tijdens het wachten.

Verstappen jaagt op zeventiende zege: "Moeten onze focus vasthouden"

woensdag, 1 november, 2023

Max Verstappen gaat aankomend weekend in Brazilië op jacht naar zijn zeventiende zege van het seizoen. Op het circuit van Interlagos wordt de zware triple header afgesloten en wordt er wederom een sprintrace verreden. Verstappen heeft er in ieder geval weer veel zin in en hij gaat jagen op zijn volgende zege.

Vasseur blij met uitblijven straf Leclerc

woensdag, 1 november, 2023

Charles Leclerc speelde afgelopen weekend een hoofdrol in de Mexicaanse Grand Prix. Hij raakte bij de start van de race de wagen van Sergio Perez waardoor laatstgenoemde uitviel. Leclerc reed daarna rond met lichte schade aan zijn voorvleugel. Ferrari-teambaas Frédéric Vasseur is blij dat de stewards hier geen straf voor uitdeelden.

Massa afwezig in Brazilië vanwege juridische strijd met de Formule 1

woensdag, 1 november, 2023

De kans dat Felipe Massa dit weekend aanwezig is in de paddock op het circuit van Interlagos, is zeer klein. De Braziliaan is nog steeds druk bezig met zijn juridische zaak tegen de FIA en de FOM. Hij geeft zelf aan dat hij alleen aanwezig zal zijn als ambassadeur van de Formule 1.

Wolff tempert de verwachtingen en wijst naar wispelturige auto

woensdag, 1 november, 2023

Het team van Mercedes reist met een goed gevoel af naar Brazilië. De Duitse renstal won vorig jaar met George Russell op het circuit van Interlagos en ze willen niets liever doen dan dat succes herhalen. Teambaas Toto Wolff wil echter niet te vroeg juichen, hij weet dat er weer een sprintweekend op het programma [...]

Horner trots op dominante Verstappen: "Hij tilt dat naar een nieuw niveau"

woensdag, 1 november, 2023

Max Verstappen is bezig met één van de beste seizoenen uit de geschiedenis van de Formule 1 qua prestaties. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur verbreekt record na record en hij heeft zijn derde wereldtitel al op zak. Zijn teambaas Christian Horner ziet Verstappen al als één van de beste coureurs ooit.

Politieke beslissing kan Viaplay nog meer problemen bezorgen

woensdag, 1 november, 2023

Het is algemeen bekend dat het momenteel niet zo lekker gaat met Viaplay. De streamingsdienst heeft de uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland in handen, maar het is nog maar de vraag hoe lang dit het geval is. Een nieuw wetsvoorstel kan namelijk voor grote problemen gaan zorgen.