Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november, 2023

Horner lacht: "Onze grootste verandering was de livery!"

donderdag, 30 november, 2023

Het team van Red Bull Racing was dit jaar oppermachtig in de Formule 1. Ze waren veel sneller dan de concurrentie en ze konden zich al zeer vroeg focussen op de auto voor 2024. Christian Horner grapt dan ook dat de grootste verandering aan de RB19 de livery was.

Wolff ziet oorzaak van groot verschil tussen Verstappen en Perez

donderdag, 30 november, 2023

Max Verstappen werd dit jaar met speels gemak wereldkampioen in de Formule 1. Hij had een reusachtige voorsprong op zijn Red Bull Racing-teamgenoot Sergio Perez. Volgens Mercedes-teambaas waren de onderlinge verschillen dit jaar bij veel teams heel groot, maar was dit vooral het geval bij Red Bull.

Podiumklanten in 2023: Verstappen enige met dubbele cijfers

donderdag, 30 november, 2023

Het Formule 1-seizoen kwam afgelopen weekend ten einde met de Grand Prix van Abu Dhabi op het circuit van Yas Marina. Max Verstappen schreef de race op zijn naam en hij mocht wederom het hoogste treetje van het podium betreden. Wie een blikt werpt op de statistieken ziet dat Verstappen de enige is die hier [...]

Batterij wisselen? Dat kan binnenkort misschien met jouw elektrische Volvo of Polestar

donderdag, 30 november, 2023

Nio is tot nu toe het enige automerk waarbij je accu’s kunt wisselen. Binnenkort kan dat zomaar veranderen: Geely, het moederbedrijf van onder andere Volvo en Polestar, heeft een partnerschap gesloten met Nio en heeft meer dan gemiddelde interesse in de accuwisseltechniek. En dan kan het ineens snel gaan …

Verstappen leest bewust weinig Formule 1-nieuws

donderdag, 30 november, 2023

Max Verstappen werd dit jaar voor het derde seizoen op rij wereldkampioen in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur maakte altijd een zeer relaxte indruk. Verstappen probeert zijn hoofd koel te houden en hij volgt het nieuws over zijn sport dan ook niet meer.

‘Mercedes aangeklaagd door gebruikers failliete sponsor’

donderdag, 30 november, 2023

Het team van Mercedes reed enkele jaren rond met sponsor-stickers van het in opspraak geraakte bedrijf FTX. Nadat dit bedrijf failliet ging haalde Mercedes de stickers weg en sneden ze de banden met FTX door. Nu lijkt het er echter op dat de zaak een staartje krijgt voor Mercedes, want ze worden aangeklaagd.

Massa gaat deelnemen aan 24 uur van Daytona

donderdag, 30 november, 2023

Felipe Massa gaat weer deelnemen aan een grote race. De Braziliaanse voormalig Formule 1-coureur heeft namelijk bekend gemaakt dat hij zijn debuut gaat maken in een endurancerace. Massa zal in januari gaan deelnemen aan de iconische 24 uur van Daytona. Massa maakte op sociale media bekend dat hij op 27 januari deelneemt aan de 24 [...]

Hamilton overwoog te stoppen na mislopen titel 2021

donderdag, 30 november, 2023

Lewis Hamilton verlengde eerder dit jaar zijn contract bij Mercedes tot en met 2025. Dat betekent dus dat hij op zijn veertigste nog in de Formule 1 rijdt. Hamilton zei jaren geleden dat hij dit niet van plan was. Nu doet hij dit dus wel, maar hij geeft eerlijk toe dat hij eerder overwoog te [...]

Ik heb vanochtend mijn autoruiten gekrabd met draaiende motor – mag dat?

donderdag, 30 november, 2023

De auto was bedekt met een laag ijs – dun maar keihard. De krabber kreeg er amper vat op. Toen heb ik de motor maar gestart en ben met hulp van de ontwasemingsfunctie verder gaan krabben. Had ik een boete kunnen krijgen?

‘Viaplay probeert uitzendrechten te verkopen, niemand hapt’

donderdag, 30 november, 2023

De Formule 1 was dit jaar in Nederland nog te zien bij streamingsdienst Viaplay. Het is nog maar de vraag of dit volgend jaar ook het geval is, want het bedrijf heeft het zwaar. Het lijkt er zelfs op dat ze bij andere partijen hebben aangeklopt om uitzendrechten te verkopen.