Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 29th, 2023

Groot fluitconcert voor Leclerc: "Ik kon er niets aan doen!"

zondag, 29 oktober, 2023

Charles Leclerc startte de Mexicaanse Grand Prix vanaf de pole position, maar hij kon niet lang genieten van deze startplaats. De Monegaskische Ferrari-coureur raakte thuisrijder Sergio Perez en Leclerc kwam uiteindelijk als derde over de streep. Leclerc baalde en de fans trakteerden hem op een fors fluitconcert.

Hamilton zo trots als een pauw: "We pushten niet eens"

zondag, 29 oktober, 2023

Lewis Hamilton reed in Mexico een zeer solide race. De Britse zevenvoudig wereldkampioen startte slechts op de zesde plaats, maar hij kwam als tweede over de streep. Het was reden tot een feestje en Hamilton verklaarde nog maar eens zijn liefde aan de Mexicaanse fans.

Recordbreker Verstappen juicht: "De fans waren echt geweldig"

zondag, 29 oktober, 2023

Max Verstappen kende een ijzersterke Mexicaanse Grand Prix. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur greep de leiding bij de start en daarna speelde hij met zijn concurrenten. Verstappen verbrak zijn eigen record van de meeste zeges in één seizoen en met een grote glimlach zwaaide hij naar het publiek in het Foro Sol.

Uitslag Grand Prix van Mexico: Oppermachtige Verstappen verbreekt eigen record, thuisrace Perez eindigt in tranen

zondag, 29 oktober, 2023

De Grand Prix op het sfeervolle Autodromo Hermanos Rodriguez is een feit. In Mexico ging de zege zojuist naar niemand minder dan Max Verstappen . Achter hem werd Lewis Hamilton als tweede geklasseerd. De top drie werd ditmaal compleet gemaakt door  Charles Leclerc.

Rode vlag in Mexico na harde crash Magnussen

zondag, 29 oktober, 2023

De Mexicaanse Grand Prix is na 34 rondjes stilgelegd. Een heftige crash van Kevin Magnussen in de tweede sector zorgt ervoor dat er reparatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd aan de bandenstapel in de desbetreffende bocht. Magnussen stapte snel uit de auto en hij leek in orde te zijn. Magnussen crasht zeer hard in bocht acht. De [...]

Verstappen gelooft in zege: "Niemand anders heeft dat"

zondag, 29 oktober, 2023

Max Verstappen gaat vandaag in Mexico op jacht naar de zege. De Nederlandse drievoudig wereldkampioen start de race echter vanaf de derde plaats, al is dat om het Autodromo Hermanos Rodriguez geen groot nadeel. Verstappen barst van het zelfvertrouwen en hij ziet een reële kans op de zege.

Williams-coureurs gefrustreerd na ‘moeilijke’ kwalificatie in Mexico

zondag, 29 oktober, 2023

Op de vrijdag en tijdens VT3 stond was het team van Williams favoriet voor het behalen van Q3 in de kwalificatie voor de Grand Prix van Mexico. Na de kwalificatie stonden Alex Albon en Logan Sargeant op P14 en P20, ook mede door het overschrijden van de baanlimieten en door een wagen die totaal anders [...]

Alfa Romeo ziet Perez als serieuze kandidaat voor stoeltje in 2025

zondag, 29 oktober, 2023

Het stoeltje van Sergio Pérez blijft een veelbesproken onderwerp binnen de paddock door tegenvallende prestaties. Voor 2024 staat de Mexicaan nog onder contract bij Red Bull, maar de vraag is of we Pérez terug zien bij de Oostenrijkers vanaf 2025. Mocht, dat niet zo zijn, dan staat Alfa Romeo te springen om hem binnen te [...]

Mercedes-coureurs worstelden met ‘grillige’ auto in kwalificatie

zondag, 29 oktober, 2023

Mercedes kwam vorig weekend in Austin sterk voor de dag op zaterdag en zondag, maar moest in de kwalificatie voor de Grand Prix van Mexico genoegen nemen met een P6 voor Lewis Hamilton en een P8 voor George Russell. Volgens beide coureurs werkt de Mercedes niet optimaal met het oog op zondag.

Alonso: ”We blijven hoopvol om punten te scoren”

zondag, 29 oktober, 2023

Fernando Alonso is met Aston Martin steeds verder aan het wegzakken. Waar in het begin van 2023 de Spanjaard het ene en na andere podium binnen haalde, gaat het op dit moment een stuk moeizamer voor de tweevoudig wereldkampioen om aan te haken bij de kop. Ondanks P13 in de kwalificatie stapte Alonso eerlijk en [...]