Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 28th, 2023

Video: Hamilton haalt geintje uit met Wolff

zaterdag, 28 oktober, 2023

Het team van Mercedes heeft een pijnlijke week achter de rug. De Duitse renstal moest dealen met de diskwalificatie van Lewis Hamilton in Austin en dit weekend moeten ze op zoek gaan naar een nieuwe goede prestatie. De lach is in ieder geval terug, zo blijkt uit een video die het team deelt.

Dodelijke schietpartij nabij circuit heeft geen impact op GP Mexico

zaterdag, 28 oktober, 2023

Vlak voor de start van het Mexicaanse raceweekend zijn er nabij het Autodromo Hermanos Rodriguez twee doden gevallen bij een schietpartij. Toch lijkt dit geen invloed te hebben op de Grand Prix, de organisatie heeft geconcludeerd dat er geen extra maatregelen nodig zijn op en rond het circuit.

Horner reageert cynisch op Hamilton: "Heel attent dat hij aan Checo denkt"

zaterdag, 28 oktober, 2023

Sergio Perez rijdt dit weekend in Mexico zijn thuisrace. Alle ogen zijn op de Red Bull Racing-coureur gericht en Perez was dan ook het middelpunt van veel geruchten. Ook Lewis Hamilton sprak zich over de situatie uit, maar Christian Horner zit daar niet helemaal op te wachten.

Uitslag VT3 Mexico: Stabiele Verstappen nipt sneller dan verrassende Albon

zaterdag, 28 oktober, 2023

De derde en laatste vrije training van het Mexicaanse Grand Prix-weekend is een feit. Op het Autdódromo Hermanos Rodriguez werd de snelste tijd zojuist genoteerd door Max Verstappen. Achter hem stond de naam van  Alexander Albon op de tweede plaats. De top drie werd ditmaal compleet gemaakt door  Sergio Perez.

Problemen verpest goede opmars Stroll in Mexico

zaterdag, 28 oktober, 2023

Lance Stroll kwam naar Mexico met meer zelfvertrouwen dankzij een zevende plek in de Amerikaanse Grand Prix. De goede lijn trok de Canadees door met een zevende plek in de eerste vrije training op het Autodromo Hermanos Rodriguez circuit.

Marko wil verplichte bodemplankcontrole voor top tien

zaterdag, 28 oktober, 2023

De diskwalificaties van Lewis Hamilton en Charles Leclerc in Austin zijn ook in Mexico nog onderwerp van gesprek. Veel mensen willen een regelwijziging zien om soortgelijke situaties te voorkomen. Red Bull-adviseur Helmut Marko pleit voor een verplichte controle voor alle auto's die in de top tien zijn gefinisht.

Pourchaire dankbaar en gefrustreerd na ‘mislukte’ VT1

zaterdag, 28 oktober, 2023

Theo Pourchaire mocht voor het eerst een F1-wagen aan de tand voelen tijdens een vrije training in Mexico. Echter, zijn sessie liep in de soep door technische problemen. Toch was de Fransman gezegend met deze mogelijkheid, al was de Sauber-junior wel teleurgesteld dat hij niet meer meters kon maken.

Leclerc verwacht geen pole: "Nog veel werk te doen"

zaterdag, 28 oktober, 2023

Charles Leclerc startte de Amerikaanse Grand Prix vorige week op de pole position. In Mexico wordt dat waarschijnlijk een moeilijker verhaal, want Ferrari lijkt niet snel genoeg te zijn. Leclerc zelf geeft aan dat zijn team nog een aantal stappen moet gaan zetten in Mexico-Stad.

Bearman in de wolken na F1-rookie-test

zaterdag, 28 oktober, 2023

"Het is de beste dag van mijn leven!". Zo stapte debutant Oliver Bearman uit de AlphaTauri na de eerste vrije training van Mexico. "Mijn allereerste keer in een F1-auto was ongelooflijk, dus ik ben blij."

Ricciardo mikt in Mexico op Q3 in kwalificatie

zaterdag, 28 oktober, 2023

Daniel Ricciardo is het Grand Prix-weekend In Mexico sterk van start gegaan met een achtste en zesde plek in de eerste twee vrije trainingen. De Australiër denkt zelfs Q3 te kunnen bereiken tijdens de kwalificatie later op de dag.