Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 27th, 2023

Hülkenberg eert lange loopbaan met jubileumhelm

vrijdag, 27 oktober, 2023

Nico Hülkenberg bereikt dit weekend een bijzondere mijlpaal in zijn Formule 1-loopbaan. De Duitse Haas-coureur rijdt namelijk zijn tweehonderdste Grand Prix. Dat is vanzelfsprekend reden voor een feestje en Hülkenberg neemt daar al een voorschot op. Hij rijdt dit weekend namelijk met een bijzondere helm.

Verstappen onthult: "Beveiligers heb ik zelf geregeld"

vrijdag, 27 oktober, 2023

Max Verstappen wordt dit weekend in Mexico geschaduwd door een aantal beveiligers. Red Bull-adviseur Helmut Marko bracht dit nieuws voorafgaand het raceweekend naar buiten en sindsdien is de zaak onderwerp van gesprek. Verstappen geeft aan dat hij dit zelf heeft geregeld en dat het helemaal niet vreemd is.

Tsunoda ontvangt gridstraf vanwege motorwissel

vrijdag, 27 oktober, 2023

Yuki Tsunoda kwam zojuist niet in actie tijdens de eerste vrije training in Mexico, maar hij was wel de eerste coureur die tegen een tripje naar de stewards aanliep. AlphaTauri heeft namelijk een flinke hoeveelheid motoronderdelen en versnellingsbakcomponenten vervangen. Dat levert een gridstraf op voor de Japanner.

Uitslag VT1 Mexico: Verstappen toont direct snelheid, Albon verrassend dichtbij

vrijdag, 27 oktober, 2023

De eerste vrije training op het Autódromo Hermanos Rodriguez zit er alweer op. In Mexico-Stad werd zojuist de snelste tijd genoteerd door Max Verstappen. Achter hem werd de tweede tijd neergezet door Alexander Albon, de top drie werd ditmaal compleet gemaakt door Sergio Perez.

Hoogte circuit Mexico dwingt teams tot aanpassingen

vrijdag, 27 oktober, 2023

Vorige week in Austin ging het weer veelvuldig over de updates van een aantal teams. Wie een soortgelijke situatie had verwacht in Mexico, komt van een koude kermis thuis. Er worden dit weekend namelijk geen grote updates geïntroduceerd, maar wel een aantal opvallende aanpassingen.

Steiner adviseert Bearman: "Je wordt beoordeeld op je fouten"

vrijdag, 27 oktober, 2023

Het team van Haas zet vandaag een rookie in tijdens de eerste vrije training in Mexico. De Amerikaanse renstal zal gebruik gaan maken van de diensten van het grote Ferrari-talent Oliver Bearman. Teambaas Günther Steiner verwacht geen problemen, maar hij is wel een beetje nerveus.

FIA-president onthult: "Alonso belt mij soms boos op"

vrijdag, 27 oktober, 2023

Fernando Alonso staat er om bekend dat hij zijn mening niet onder stoelen of banken steekt. De Spaanse tweevoudig wereldkampioen laat zijn mening vaak horen, zo merkt ook FIA-president Mohammed Ben Sulayem. Hij onthult dat hij regelmatig een boze Alonso aan de lijn heeft.

Norris verwacht geen goede resultaten in Mexico en Brazilië

vrijdag, 27 oktober, 2023

Het team van McLaren heeft in de afgelopen maanden een aantal enorme stappen gezet. Ze begonnen het seizoen in het achterveld, maar inmiddels zijn ze één van de grootste uitdagers van koploper Red Bull Racing. Lando Norris verwacht echter geen goed resultaat in Mexico dit weekend.

Haas breekt curfew om groot motorprobleem op te lossen

vrijdag, 27 oktober, 2023

Het team van Haas is één van de renstallen die vandaag een rookie inzetten. De Amerikaanse renstal laat Oliver Bearman rijden tijdens de eerste vrije training, maar voor de start van de sessie ontdekten ze een probleem. Het team moest de curfew breken om de problemen op te lossen.

Perez ontkent bestaan van rivaliteit met Verstappen

vrijdag, 27 oktober, 2023

Sergio Perez hoopt dit weekend zijn landgenoten te laten juichen. De Red Bull Racing-coureur rijdt in Mexico zijn thuisrace en de Grand Prix ligt onder een vergrootglas. In de Mexicaanse media gaat het veelvuldig over een rivaliteit tussen Perez en zijn teamgenoot Max Verstappen. Volgens Perez bestaat die rivaliteit echter niet.