Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 26th, 2023

Verstappen vraagt fans om steun: "Respectloos om dat te fluiten"

donderdag, 26 oktober, 2023

Max Verstappen staat aan de vooravond van een veelbesproken raceweekend. In Mexico gaat alle aandacht uit naar de zijn Red Bull Racing-teamgenoot en thuisrijder Sergio Perez. Verstappen is niet geliefd onder de Mexicaanse fans en er zijn dan ook maatregelen genomen om de Nederlandse coureur te beschermen. Verstappen roept de fans op om iedereen te [...]

Zieke Sainz slaat mediadag in Mexico over

donderdag, 26 oktober, 2023

Het team van Ferrari moet het op de mediadag in Mexico doen zonder één van hun coureurs doen. Vlak voor het begin van de mediasessies maakte de Italiaanse renstal namelijk bekend dat Carlos Sainz vandaag ontbreekt vanwege ziekte. Ferrari verwacht hem wel terug in de auto op vrijdag.

Vasseur streng voor Ferrari: "Ik wil een geconcentreerder team zien"

donderdag, 26 oktober, 2023

Het team van Ferrari strijdt nog steeds met Mercedes om de tweede plaats in het constructeurskampioenschap. In Austin profiteerden ze wel van de diskwalificatie van Lewis Hamilton, maar teambaas Frédéric Vasseur was allesbehalve tevreden. Hij wil dat zijn team zich in Mexico veel beter gaat concentreren.

Dennis bevestigt Red Bull-training: "Dit is een welkome verrassing"

donderdag, 26 oktober, 2023

Het team van Red Bull Racing moet dit seizoen nog twee keer een rookie gaan inzetten in een vrije training. Het lijkt er op dat ze dit in Abu Dhabi gaan doen. Formule E-kampioen Jake Dennis is één van de gelukkigen, hij bevestigt dat hij een telefoontje heeft ontvangen van Red Bull-teambaas Christian Horner.

Private lease: dit zijn de 5 goedkoopste EV’s met 400 kilometer range (of meer)

donderdag, 26 oktober, 2023

Private lease is een uitstekende manier om elektrisch te rijden. Maar dan moet de EV wel een grote actieradius hebben. Met deze 5 goedkope private lease auto’s heb je door de 400 kilometer range geen last van actieradiusvrees.

Wat doet het weer in Mexico?

donderdag, 26 oktober, 2023

Aankomend weekend gaat het Formule 1-seizoen verder met de Mexicaanse Grand Prix op het Autódromo Hermanos Rodriguez in Mexico-Stad. De race is zeer populair onder de coureurs en de tribunes zitten altijd propvol met enthousiaste fans . Het lijkt er echter niet op dat ze last gaan krijgen van hevige weersomstandigheden.

FIA-president woest op tegenstander: "Ik ging door de hel"

donderdag, 26 oktober, 2023

FIA-president Mohammed Ben Sulayem blijft een groot voorstander van de komst van nieuwe Formule 1-teams. Hij zet zich ervoor in, maar hij merkt ook dat hij veel tegenstanders heeft op dit punt. Hij is kwaad op zijn tegenstanders, want hij stelt dat hij door hen door een hel is gegaan.

Alpine past livery aan voor Mexicaanse Grand Prix

donderdag, 26 oktober, 2023

Het team van Alpine rijdt dit weekend in Mexico met een iets andere livery dan gebruikelijk. De Franse renstal heeft ervoor gekozen om een gedeelte van de auto in de kleuren van één van hun sponsoren te hullen. De achterzijde van de wagen is dit weekend namelijk groen van kleur. Alpine heeft een gedeelte van [...]

FIA verdedigt processen na dubbele diskwalificatie in Austin

donderdag, 26 oktober, 2023

In aanloop naar de Mexicaanse Grand Prix zijn de gebeurtenissen in Austin nog steeds het gesprek van de dag. Afgelopen weekend werden Lewis Hamilton en Charles Leclerc immers gediskwalificeerd omdat de skids van hun auto te ver waren afgesleten. De FIA heeft nu iets meer opheldering gegeven.

Raar: met deze nieuwe Lexus rijd je elke dag in een andere auto

donderdag, 26 oktober, 2023

Lexus heeft twee elektrische concept cars onthuld: de Lexus LF-ZC en de Lexus LF-ZL. Vooral de eerste ziet er veelbelovend uit. En hoera: het is voor de verandering geen suv, maar een sedan!