Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 24th, 2023

Hill snapt ergernis Verstappen: "Je voelt je dan kwetsbaar"

dinsdag, 24 oktober, 2023

Max Verstappen schreef afgelopen weekend de Amerikaanse Grand Prix in Austin op zijn naam. Verstappen had het zwaar, hij had namelijk problemen met zijn remmen. Hij mopperde op zijn engineer omdat deze in de remzones begon te praten. Damon Hill snapt dat Verstappen zich hier druk om maakte.

Perez kiest voor bijzonder helmdesign voor thuisrace

dinsdag, 24 oktober, 2023

Sergio Perez rijdt aankomend weekend in Mexico-Stad zijn thuisrace. Al weken wordt er uitgekeken naar deze race en de Red Bull Racing-coureur zal dan ook vol in de schijnwerpers staan. Perez heeft nu zijn speciale helmdesign voor zijn thuiswedstrijd gepresenteerd. Het is een zeer kleurig design.

Red Bull past windtunnel-plannen aan

dinsdag, 24 oktober, 2023

Het team van Red Bull Racing heeft al geruime tijd het idee om een nieuwe windtunnel te openen. Ze hebben de eerste stappen daar al voorgezet, maar het lijkt er op dat ze nu een aantal wijzigingen hebben doorgevoerd. Ze hebben namelijk een nieuwe locatie voor het project op het oog.

Hoe China wraak neemt op Europa wegens onderzoek oneerlijke concurrentie

dinsdag, 24 oktober, 2023

Het onderzoek van de Europese Unie naar staatssteun aan Chinese autoproducenten heeft kwaad bloed gezet bij de Chinezen. Als vergelding voor het onderzoek heeft de Chinese overheid besloten de export van cruciale grondstoffen voor elektrische auto’s te beperken.

Formule E cancelt middagsessie na bizarre pitlanebrand

dinsdag, 24 oktober, 2023

De testdag van de Formule E op het circuit Ricardo Tormo in Valencia kreeg vandaag een bizarre draai. Tussen de ochtendsessie en de middagsessie in brak er brand uit in de pitlane. Het zorgde voor veel vraagtekens en de organisatie heeft nu laten weten het restant van de testdag te cancellen. Terwijl de mediasessies bezig [...]

Alpine voegt Kush Maini toe aan opleidingsploeg

dinsdag, 24 oktober, 2023

Vrijwel alle Formule 1-teams beschikken vandaag de dag over een opleidingsploeg. Ook het team van Alpine heeft een aantal getalenteerde coureurs onder contract staan. Onder meer Jack Doohan en Victor Martins zijn onderdeel van de Alpine Academy. Vandaag heeft men ook Kush Maini gepresenteerd als Alpine-talent. Het Indiase talent wordt per direct onderdeel van de [...]

Brand in pitbox legt FE-comeback De Vries plat

dinsdag, 24 oktober, 2023

Nyck de Vries heeft vandaag zijn comeback achter het stuur van een racewagen gemaakt. Na zijn ontslag bij het Formule 1-team van AlphaTauri, verscheen hij amper in het openbaar. Enkele maanden geleden tekende hij een contract bij het Formule E-team van Mahindra Racing. Vandaag heeft hij hier zijn eerste meters gemaakt.

‘Geen bewijs van tweestrijd tussen Marko en Horner’

dinsdag, 24 oktober, 2023

In de afgelopen weken was het team van Red Bull Racing het onderwerp van gesprek. De Oostenrijkse renstal heeft alle wereldtitels al binnen, maar toch zou er een tweestrijd gaande zijn. Alle kopstukken ontkenden deze zaak en ook bij de Britse zender Sky Sports snapt men er helemaal niets van.

Waarom Nederland voorrang krijgt bij bestellingen nieuwe Tesla Model 3

dinsdag, 24 oktober, 2023

Zo’n twee maanden geleden werd een vrij ingrijpende facelift van de Tesla Model 3 aangekondigd. Goed nieuws voor iedereen die destijds direct op ‘bestellen’ heeft gedrukt: de vernieuwde elektrische sedan komt spoedig deze kant op.

Marko grinnikt: "Max was het hele weekend al nors"

dinsdag, 24 oktober, 2023

Max Verstappen won afgelopen weekend de Amerikaanse Grand Prix op het Circuit of the Americas in Austin. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur had het moeilijk en dat liet hij overduidelijk weten op de boordradio. Helmut Marko kon daar wel om lachen en hij geeft aan dat Verstappen al het hele weekend aan het mopperen was.