Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 23rd, 2023

Leclerc kampt met kiespijn: "Gebruik zware pijnstillers"

maandag, 23 oktober, 2023

Charles Leclerc beleefde in Austin allesbehalve een fijn raceweekend. De Monegaskische Ferrari-coureur startte de Grand Prix op pole, zakte weg en hij werd uiteindelijk gediskwalificeerd omdat zijn auto niet door de technische keuring kwam. Leclerc liet ook nog weten enorm veel last te hebben van zijn gebit.

Toyota slijpt de messen: 2 nieuwe elektrische modellen op komst

maandag, 23 oktober, 2023

Toyota loopt wat achter met het op de markt brengen van elektrische auto’s, maar op de komende Japan Mobility Show tovert Toyota twee nieuwe EV’s uit de hoge hoed. En ook een gek stuurtje.

Verstappen lacht om boegeroep: "Ik ga met de beker naar huis"

maandag, 23 oktober, 2023

Max Verstappen schreef afgelopen weekend de Amerikaanse Grand Prix op zijn naam. Na een ferme strijd met onder meer Lando Norris en Lewis Hamilton mocht hij juichen. Tijdens de podiumceremonie was er echter wel wat boegeroep en gefluit te horen. Verstappen ligt daar niet wakker van.

Horner verwacht geen warm onthaal voor Verstappen in Mexico

maandag, 23 oktober, 2023

Max Verstappen kan niet lang genieten van zijn zege op het Circuit of the Americas in Austin. Aankomend weekend staat de Mexicaanse Grand Prix immers weer op het programma. Red Bull-teambaas Christian Horner heeft er zin in, maar hij denkt niet dat Verstappen een hartelijke ontvangst zal gaan krijgen.

Hamilton kan Red Bull niet verslaan: "Ze waren aan het chillen"

maandag, 23 oktober, 2023

Lewis Hamilton liet gisteren in Austin maar weer eens zien dat hij nog steeds een potje kan sturen. De Britse zevenvoudig wereldkampioen opende de jacht op Max Verstappen, maar hij kwam net te kort. Hamilton stelde na afloop dat er nog veel moet gebeuren om Red Bull bij te halen. Uren na afloop werd Hamilton [...]

McLaren heerst in Amerikaanse pitlane

maandag, 23 oktober, 2023

De pitstops speelden een grote rol tijdens de Amerikaanse Grand Prix. Op het Circuit of the Americas maakten de strategen overuren en er waren dan ook veel verschillende strategieën te zien. Een snelle pitstop was van belang en het team van McLaren stak er weer met kop en schouders bovenuit.

Leclerc haalt schouders op over bijzondere strategie

maandag, 23 oktober, 2023

Charles Leclerc begon de Amerikaanse Grand Prix vanaf de pole position, maar hij kwam slechts als zesde over de streep en daarna werd hij ook nog gediskwalificeerd. De teleurstelling was groot en de strategische keuze van Ferrari was niet groots. Leclerc baalde, maar hij wees de strategie niet aan als de oorzaak van zijn teleurstelling.

Deze peperdure caravan is de natte droom van elke EV-rijder

maandag, 23 oktober, 2023

Elektrische auto’s en caravans gaan meestal niet goed samen. Veel EV’s mogen geen of alleen een kleine caravan trekken. Bovendien gaat met een sleurhut aan de haak de actieradius met sprongen omlaag. Met de Pebble Flow-caravan heb je dat probleem niet.

‘Red Bull selecteert Formule E-kampioen voor VT1 in Abu Dhabi’

maandag, 23 oktober, 2023

Dit seizoen zijn alle teams weer verplicht om minimaal twee keer een rookie in te zetten tijdens de vrije trainingen. Het team van Red Bull Racing moet dit nog twee keer gaan doen en het lijkt er op dat ze een opvallende beslissing hebben gemaakt. Zowel de coureurs als het raceweekend zijn opvallend.

Horner lacht om Lambiase-verhalen: "Hij moest een vlucht halen"

maandag, 23 oktober, 2023

Max Verstappen won gisteren zijn vijftigste Grand Prix uit zijn Formule 1-loopbaan. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur kreeg de zege zeker niet cadeau. Hij kibbelde tijdens de race met zijn engineer Gianpiero Lambiase. Laatstgenoemde zei na afloop dat hij Verstappen vrijdag wel weer ziet, maar volgens Christian Horner moet niemand daar iets achter zoeken.