Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 22nd, 2023

Jos Verstappen verklaart remproblemen: "Hadden ze aangepast"

zondag, 22 oktober, 2023

Max Verstappen schreef vandaag geschiedenis door zijn vijftigste zege in de Formule 1 te winnen. In een spannende race op het Circuit of the Americas sloeg hij de aanvallen van Lewis Hamilton en Lando Norris af. Zijn vader Jos zag dat het allemaal wat spannender werd dan verwacht.

Norris trots ondanks mislopen zege: "Kon het niet volhouden"

zondag, 22 oktober, 2023

Lando Norris speelde een hoofdrol in de spectaculaire Amerikaanse Grand Prix op het Circuit of the Americas. De Brit greep de leiding bij de start, vocht voor de zege en hij kwam uiteindelijk als derde over de streep. Norris was uiteindelijk heel erg tevreden met zijn resultaat.

Hamilton sportief: "Max is echt foutloos dit jaar"

zondag, 22 oktober, 2023

Lewis Hamilton kende een goede race op het Circuit of the Americas. De Britse Mercedes-coureur joeg op de zege, maar Max Verstappen was net een maatje te groot. Na afloop van de Grand Prix toonde hij zich sportief en deelde hij de complimenten uit aan Verstappen en diens werkgever Red Bull Racing.

Verstappen haalt opgelucht adem: "Had de hele race moeite met de remmen"

zondag, 22 oktober, 2023

Max Verstappen kreeg het zeker niet cadeau, maar hij greep vandaag wel zijn vijftigste zege uit zijn Formule 1-loopbaan. Verstappen begon de race op de zesde plaats, maar na een sterke inhaalrace was de zege een feit. Het liep niet op rolletjes en na afloop was hij dan ook opgelucht.

Uitslag Grand Prix van Verenigde Staten: Verstappen slaat aanvallen af en wint historische vijftigste race

zondag, 22 oktober, 2023

De race op het Circuit of the Americas zit er alweer op. In de staat Texas ging de zege zojuist naar niemand minder dan Max Verstappen. Achter hem kwam Lewis Hamilton als tweede over de streep op het hobbelige asfalt in Austin. Het podium werd compleet gemaakt door  Lando Norris.

Verstappen grijnst: "Dan hebben we vandaag weer een goede race"

zondag, 22 oktober, 2023

Max Verstappen gaat straks vanaf de zesde startplek op jacht naar een goed resultaat in de Amerikaanse Grand Prix. Na zijn succesvolle sprintrace, geldt hij als de grote favoriet voor de zege in de race. Verstappen heeft veel zin in de race en hij hoopt op een sterke dag.

Hamilton hoopt Verstappen achter zich te houden: "Alles kan!"

zondag, 22 oktober, 2023

Max Verstappen moet vandaag een inhaalrace gaan rijden om de zege te kunnen gaan pakken in Austin. Hij start slechts als zesde en dat betekent dat hij minimaal vijf auto's moet gaan inhalen om te winnen. Lewis Hamilton verwacht een zege van Verstappen, maar hij blijft toch hoopvol.

Suprematie Verstappen ramp voor gokkers

zondag, 22 oktober, 2023

Max Verstappen lijkt ook dit jaar weer onbedreigd af te stevenen op de wereldtitel. Het zou al weer zijn derde op rij zijn. Het zorgt bij veel vreugde en trots bij de Nederlandse Formule 1 liefhebbers. Maar tot afgrijzen bij de Formule 1 gokkers.

Alonso baalt: "Risico om updates mee te nemen naar een sprintweekend"

zondag, 22 oktober, 2023

Het team van Aston Martin is bezig met een tegenvallend raceweekend in Austin. De Britse renstal rijdt dit weekend met een flink geüpdatete bolide, maar de resultaten zijn alsnog niet om over naar huis te schrijven. Volgens Fernando Alonso komen deze resultaten ook door het sprintformat.

Norris wil strengere straffen zien: "Dan stopt dit vanzelf"

zondag, 22 oktober, 2023

George Russell ontving vannacht in de sprintrace een tijdstraf van vijf seconden voor het inhalen van Oscar Piastri buiten de baan. Het is de gebruikelijke strafeis voor zo'n vergrijp, maar Lando Norris is het hier niet mee eens. Hij wil dat er wordt gekeken naar zwaardere straffen.