Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 20th, 2023

Ricciardo viert terugkeer met speciale helm

vrijdag, 20 oktober, 2023

Daniel Ricciardo keert dit weekend terug achter het stuur van de AlphaTauri-bolide. De Australiër wil direct weer schitteren en hij pakt dan direct groots uit. Ricciardo is zeer populair in de Verenigde Staten en hij rijdt dit weekend dan ook met een nieuw helmdesign met een Amerikaanse tintje.

Doohan rijdt vrije trainingen voor Alpine in Mexico en Abu Dhabi

vrijdag, 20 oktober, 2023

Ook dit seizoen zijn alle teams verplicht om minimaal twee keer een rookie in te zetten tijdens een vrije training. Veel teams moeten hier nog aan voldoen, het team van Alpine heeft nu bekend gemaakt wie er voor hun zal gaan rijden. Men heeft weinig verrassend gekozen voor Jack Doohan. De Australische coureur fungeert dit [...]

Norris eert honderdste Grand Prix met bijzondere helm

vrijdag, 20 oktober, 2023

Lando Norris viert dit weekend in de Verenigde Staten een bijzonder jubileum. De Britse McLaren-coureur rijdt dit weekend namelijk zijn honderdste Grand Prix uit zijn loopbaan. De populaire Norris viert dat jubileum met een bijzonder helmdesign waar waarschijnlijk veel tijd in is gestoken.

Uitslag VT1 Verenigde Staten: Verstappen kent goede generale repetitie voor kwalificatie

vrijdag, 20 oktober, 2023

De eerste en enige vrije training van het Amerikaanse raceweekend zit er op. Op het Circuit of the Americas werd de snelste tijd genoteerd door Max Verstappen. Achter hem werd de tweede tijd gereden door Charles Leclerc en de top drie werd compleet gemaakt door niemand minder dan Lewis Hamilton.

Zhou presenteert speciale cowboyhelm

vrijdag, 20 oktober, 2023

De Amerikaanse Grand Prix van dit weekend is zeer populair onder de teams en de coureurs. De race op het Circuit of the Americas in Austin trekt veel publiek en de coureurs anticiperen op de hype. Alfa Romeo-coureur Guanyu Zhou is één van de coureurs met een bijzonder helmontwerp.

Bottas wil goed gevoel van Qatar vasthouden in Austin

vrijdag, 20 oktober, 2023

Valtteri Bottas kwam uit het Midden-Oosten met een punt extra op zak richting Amerika. Dat was voor de Alfa Romeo-coureur een flinke opsteker na enkele puntloze optredens en de Fin heeft vertrouwen deze positieve lijn door te trekken in Austin.

Haas F1-baas: ”Ongelooflijk hoe in Amerika de sport is gegroeid"

vrijdag, 20 oktober, 2023

Het weekend in Austin voelt Haas F1 als thuiskomen, ondanks twee andere Amerikaanse races op de kalender. De aandacht voor de sport en de renstal is de afgelopen jaren naar recordhoogte gestegen, mede dankzij de F1-race op Circuits of The Americas. Teambaas Guenther Steiner kan dat alleen maar beamen. “Absoluut, en het is niet alleen [...]

Aanpassingen aan Mercedesvloer vallen op in Austin

vrijdag, 20 oktober, 2023

Het team van Mercedes introduceert dit weekend in Austin het laatste grote updatepakket van het seizoen. Op het Circuit of the Americas neemt het team onder meer een nieuwe vloer mee. Dit onderdeel werd in de afgelopen weken veelvuldig besproken en de verwachtingen waren hoog. Aangezien de vloer aan de onderzijde van de auto zit [...]

Stroll wil niets meer zeggen over duwincident

vrijdag, 20 oktober, 2023

Lance Stroll zorgde twee weken geleden in Qatar voor de nodige opschudding. De Canadese coureur duwde zijn trainer aan de kant en hij gaf een zeer kort interview. Hij ontving een waarschuwing van de FIA en op het Circuit of the Americas wil Stroll er niet te veel meer over zeggen.

Top en flop – het goede en slechte autonieuws van week 42 (2023)

vrijdag, 20 oktober, 2023

Vrijdagmiddag, halfvijf. Computer uit, het weekend is begonnen. Op Autoreview.nl blikken we terug op een week waarin niet de Chinezen, maar de Fransen een offensief starten van betaalbare elektrische auto’s en Japanse merken weer de gekste creaties lieten zien. Goed nieuws, slecht nieuws, top en flop.