Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 19th, 2023

Verstappen reageert op Red Bull-geruchten: "Bullshit"

donderdag, 19 oktober, 2023

Het team van Red Bull Racing was dit weekend het onderwerp van gesprek. Er gingen geruchten rond over een mogelijke tweestrijd tussen kopstukken Christian Horner en Helmut Marko. Volgens Max Verstappen klopt hier helemaal niets van, hij ontkent de verhalen en hij omschrijft ze als 'bullshit'.

Palou onder de indruk van Verstappen: "Hij is van een hoger niveau"

donderdag, 19 oktober, 2023

Max Verstappen maakt dit jaar veel indruk in de Formule 1. De Nederlander mag zich sinds twee weken een drievoudig wereldkampioen noemen en dat zorgt voor veel lof vanuit de racerij. Ook IndyCar-superster Alex Palou is onder de indruk, hij stelt dat Verstappen een hoger niveau aantikt dan de andere coureurs.

Wat doet het weer in Austin?

donderdag, 19 oktober, 2023

Dit weekend staat de Amerikaanse Grand Prix op het Circuit of the Americas in Austin op het programma. De teams hoeven dit keer geen rekening te houden met neerslag. Wel krijgen ze voor het tweede raceweekend op rij te maken met extreem hoge temperaturen.

Viscaal mag weer invallen in ELMS

donderdag, 19 oktober, 2023

Bent Viscaal maakt dit jaar veel indruk in de enduranceracerij. De Nederlandse coureur is dit seizoen actief in het World Endurance Championship, maar hij mag zich wederom gaan klaarmaken voor een invalbeurt in het ELMS. Ditmaal neemt hij plaats achter het stuur van de bolide van het team van Proton Competition.

Elon Musk over de Tesla Cybertruck: "Dit wordt ons beste product ooit"

donderdag, 19 oktober, 2023

De Tesla Cybertruck is misschien wel de meest gehypete auto ooit. Meer dan vier jaar werd de marktintroductie uitgesteld, maar nu heeft Elon Musk eindelijk iets concreets gezegd over levertijden. Hij is overtuigd van het succes van de Cybertruck, maar ziet ook beren op de weg.

Ricciardo onder de indruk: "Ik bewonder Max"

donderdag, 19 oktober, 2023

Daniel Ricciardo keert dit weekend in Austin weer terug in de Formule 1. De Australiër is weer volledig de oude na zijn gebroken middenhandsbeentje. Ricciardo is blij dat hij weer terug is en hij laat weten enorm onder de indruk te zijn van de prestaties van Max Verstappen.

Vasseur hint op contractverlenging Leclerc en Sainz

donderdag, 19 oktober, 2023

Het team van Ferrari is bezig met een redelijk seizoen in de Formule 1. De Italiaanse renstal vecht met Mercedes om de tweede plaats in het constructeurskampioenschap. Carlos Sainz en Charles Leclerc beschikken allebei over een contract dat eind 2024 afloopt, maar Frédéric Vasseur hint naar een contractverlening.

Hobbelig begin in Austin: schoonheidsfoutjes op COTA

donderdag, 19 oktober, 2023

Dit weekend staat de Amerikaanse Grand Prix in Austin op het programma. De race op het Circuit of the Americas is populair onder de coureurs en de fans, maar niet alles loopt op rolletjes. Op sociale media gaan namelijk foto's rond van een aantal schoonheidsfoutjes rondom het circuit. 

Pirelli oneens met Verstappen: "Denk niet dat dit de oplossing is"

donderdag, 19 oktober, 2023

Max Verstappen was in Qatar aardig kritisch op de Formule 1 en op bandenleverancier Pirelli. Er waren op het circuit van Losail immers veel problemen met de banden en er was ook amper grip. Verstappen kwam met een voorstel, maar volgens Pirelli-topman Mario Isola is dit geen goed plan.

De Honda e is dood, leve de Honda Sustaina C

donderdag, 19 oktober, 2023

De Honda e werd in 2019 door iedereen dolenthousiast begroet. Totdat duidelijk werd hoe hoog de prijs was en hoe klein de actieradius. Maar binnenkort valt het doek alweer voor de guitige EV. Honda zou zich gaan concentreren op elektrische SUV’s. En nu is er ineens de Honda Sustaina C …