Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 18th, 2023

Ricciardo kijkt uit naar comeback: "Mijn conditie is goed"

woensdag, 18 oktober, 2023

Daniel Ricciardo keert aankomend weekend terug bij het team van AlphaTauri. De Australiër is weer volledig de oude nadat hij zijn middenhandsbeentje had gebroken in Zandvoort. Ricciardo heeft veel zin in zijn comeback en hij stelt dat hij zich zo goed mogelijk heeft voorbereid op de race.

Steiner verwacht discussies over samenwerkende Red Bull-teams

woensdag, 18 oktober, 2023

Het Red Bull-concern heeft een flinke vinger in de pap in de Formule 1. Met Red Bull Racing en AlphaTauri hebben ze immers twee teams op de grid staan. Haas-teambaas Günther Steiner heeft er momenteel nog geen problemen mee, maar hij verwacht wel dat er discussies over gaan komen.

Zo wist Citroën de prijs van de ë-C3 onder de 25.000 euro te houden (en het kan nóg goedkoper)

woensdag, 18 oktober, 2023

Met de eerste EV voor minder dan 25.000 euro en een actieradius van meer dan 300 kilometer, zet Citroën andere volumemerken een hak. Maar hoe heeft Citroën het voor elkaar gekregen de Citroën ë-C3 zo’n aantrekkelijke prijs te geven? We ontrafelen dit aan de hand van 6 bespaartips.

‘Horner wilde Mercedes-man Bradley Lord als AlphaTauri-teambaas’

woensdag, 18 oktober, 2023

Afgelopen weekend werden er opvallende geruchten over het team van Red Bull Racing naar buiten gebracht. Er zou een tweestrijd gaande zijn tussen Helmut Marko en Christian Horner, beide hebben dit echter ontkend. Horner zou wel liever hebben gezien dat Mercedes-man Bradley Lord de nieuwe teambaas van AlphaTauri was geworden.

Populaire Belgische zender behoudt uitzendrechten Formule 1

woensdag, 18 oktober, 2023

De Formule 1 is in België op meerdere zenders te zien. In het Franstalige gedeelte van het land is de koningsklasse van de autosport al geruime tijd te zien bij RTBF. Op het open net zijn de races hier te zien en dat maakt ze dus populair. Voor de fans is er nu goed nieuws, [...]

De 5 goedkoopste private lease auto’s uit Frankrijk

woensdag, 18 oktober, 2023

Franse merken behoren tot de oudste en meest ervaren producenten van de auto-industrie. Hun automodellen staan bekend als eigenzinnig vormgegeven, comfortabel en technisch hoogstaand. We lichten de vijf goedkoopste Franse auto’s uit die te vinden zijn in onze private lease vergelijker.

McLaren voegt Bianca Bustamante toe aan opleidingsploeg

woensdag, 18 oktober, 2023

Het team van McLaren heeft weer een opvallende coureur toegevoegd aan hun Driver Development-programma. Ditmaal hebben ze gekozen voor een opvallende naam die hun kleuren zal gaan dragen in de F1 Academy. Het team heeft bekend gemaakt dat Bianca Bustamante per direct onderdeel is van het team. Bustamante is momenteel actief in de F1 Academy, [...]

Williams verwacht weinig impact van Fry op 2024-bolide

woensdag, 18 oktober, 2023

Eerder dit jaar werd bekend dat het team van Williams Pat Fry heeft aangesteld als de nieuwe technisch directeur. Fry komt over van het team van Alpine en dat betekent dat hij voorlopig nog niet aan de slag mag gaan bij Williams. Volgens James Vowles is zijn impact op de 2024-bolide dan ook minimaal.

Netflix kondigt liveshow met Formule 1-coureurs aan

woensdag, 18 oktober, 2023

De populariteit van de Formule 1 is in de afgelopen jaren flink gestegen. Dit komt mede door de Netflix-reeks 'Drive to Survive'. De serie was een publiekstrekker en daar borduurt Netflix nu op verder. Een aantal Formule 1-coureurs komt volgende maand namelijk in actie bij een speciaal evenement.

Horner wil regelwijziging zien na pitlane-start Perez

woensdag, 18 oktober, 2023

De strenge regels in de Formule 1 omtrent het breken van de parc fermé-regels zorgen voor ergernis. Red Bull Racing-teambaas Christian Horner is het namelijk niet helemaal eens met de bijbehorende straffen. De Brit wil verandering zien en hij wijst naar de recente situatie met Sergio Perez in Qatar.