Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 16th, 2023

Lof voor Verstappen: "Dankzij hem wordt de auto nog beter"

maandag, 16 oktober, 2023

Max Verstappen heeft zijn team Red Bull Racing dit seizoen een aantal grote successen bezorgd. De Nederlandse coureur won zelf de wereldtitel en hij schonk in Japan Red Bull de constructeurstitel. Volgens Pierre Waché is Verstappen enorm belangrijk voor de ontwikkeling van de succesbolide van het team.

Hamilton trots op geblesseerde Wolff: "Hij is bij alle meetings"

maandag, 16 oktober, 2023

Mercedes-teambaas Toto Wolff was in de afgelopen weken de grote afwezige in de paddock. De Oostenrijker is recent geopereerd en daardoor kan hij geen grote reizen maken. Volgens Lewis Hamilton is Wolff nog steeds extreem betrokken bij het team en is hij op afstand nog steeds betrokken bij alle beslissingen tijdens een raceweekend.

FIA-president eist General Motors-krachtbron voor Andretti

maandag, 16 oktober, 2023

Als het aan autosportfederatie FIA ligt, betreedt het team van Andretti Cadillac de Formule 1. FIA-president Mohammed Ben Sulayem is een groot voorstander van de plannen en hij verwacht weinig nieuwe hindernissen. Ben Sulayem eist dat er een Cadillac-krachtbron komt, maar hij weet dat het team eerst voor een klantenmotor moet kiezen.

Lynk & Co: je kunt beter op benzine rijden, dan op elektriciteit van kolencentrales

maandag, 16 oktober, 2023

Wat voor nieuwe auto moet je nu kiezen als je lief wilt zijn voor het milieu én de eigen portemonnee? Lynk & Co liet uitzoeken hoe milieuvriendelijk hun plug-in hybride 01 is.

Haas onthult speciale livery voor thuisrace

maandag, 16 oktober, 2023

Het team van Haas rijdt dit weekend in Austin een thuisrace. Het team is vooralsnog de enige Amerikaanse renstal op de grid en dat willen ze vieren tijdens het aankomende raceweekend. De wagens van Nico Hülkenberg en Kevin Magnussen zijn dan ook voorzien van een eenmalige livery. Haas onthulde vorige week al de speciale racepakken [...]

Magnussen verwacht geen wonderen van Haas-updates

maandag, 16 oktober, 2023

Het team van Haas verschijnt aankomend weekend in Austin aan de start met een flink aangepaste auto. De Amerikaanse renstal introduceert namelijk een groot updatepakket. Kevin Magnussen hoopt op goede resultaten, maar hij waakt wel voor te enthousiaste reacties. Hij verwacht geen wonderen.

Chandhok looft Piastri en wijst naar afkoopsom Ricciardo

maandag, 16 oktober, 2023

Oscar Piastri is bezig met een sterk debuutseizoen in de Formule 1. De jonge Australiër werd voor dit seizoen binnengehaald als vervanger van zijn landgenoot Daniel Ricciardo. McLaren moest een aanzienlijk bedrag betalen om Ricciardo's contract af te kopen, maar volgens Karun Chandhok betaalt Piastri dat nu terug.

Kia EV2: Kia’s goedkope elektrische auto van 28.500 euro

maandag, 16 oktober, 2023

Tijdens de onthulling van de Kia EV3, EV4 en EV5 kwam een goedkope elektrische auto van 28.500 euro ter sprake. Daar hebben wij wel oren naar! Dit weten we over de Kia EV2: een mix van feiten en geruchten.

Disney onthult releasedatum van Brawn GP-documentaire

maandag, 16 oktober, 2023

De populariteit van de Formule 1 is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Dat kwam mede door het succes van de Netflix-reeks Drive to Survive. Liefhebbers van documentaires over de Formule 1 kunnen vanaf volgende maand ook terecht bij Disney+. De serie over Brawn GP komt er namelijk aan.

Rosberg wijst Albon aan als ideale Perez-vervanger

maandag, 16 oktober, 2023

Er bestaat nog steeds veel onduidelijkheid over de toekomst van Sergio Perez bij het team van Red Bull Racing. De Mexicaanse coureur beschikt nog over een contract tot en met 2024, maar toch is er veel twijfel. Nico Rosberg ziet een aantal mogelijk vervangers, wat hem betreft is Alexander Albon de droomkandidaat.