Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 12th, 2023

Hamilton denkt niet aan nieuwe race-avonturen

donderdag, 12 oktober, 2023

Lewis Hamilton is al sinds 2007 actief in de Formule 1. De Britse coureur pakte sindsdien zeven wereldtitels en sinds 2013 presteert hij zeer sterk in dienst van het team van Mercedes. Hamilton verlengde recent zijn contract, maar hij moet er niet aandenken om daarna in een andere klasse te gaan rijden.

Opmerkelijk: de Kia EV4 lijkt op een cross-over, maar het is iets anders

donderdag, 12 oktober, 2023

Met de Kia EV4 presenteert Kia ‘een nieuwe definitie van de elektrische sedan’. Het is maar goed dat Kia dit erbij zegt, want de Kia EV4 lijkt in niets op de sedan zoals wij die kennen.

Verstappen blijft alert: "Dan moet je met pensioen gaan"

donderdag, 12 oktober, 2023

Max Verstappen is momenteel extreem succesvol in de Formule 1. De Nederlander werd afgelopen weekend in Qatar voor het derde jaar op rij wereldkampioen in de koningsklasse van de autosport. Voorlopig wil hij nog wel eventjes doorgaan, maar hij geeft wel aan dat hij weet wanneer hij moet stoppen.

Wolff geeft toe: "Lewis dineerde met Ferrari-kopstuk"

donderdag, 12 oktober, 2023

Het team van Mercedes is niet bezig met het beste seizoen uit hun bestaan, maar ze sloegen enkele maanden geleden welke een grote slag. Ze verlengden het contract van Lewis Hamilton en dat zorgde voor veel grote opluchting. Toto Wolff geeft aan dat Hamilton niet weg wilde, maar dat hij wel sprak met Ferrari.

Haas presenteert speciale kleuren voor thuisrace in Austin

donderdag, 12 oktober, 2023

Het team van Haas rijdt in de komende vijf Grands Prix nog twee keer een thuisrace. De Amerikaanse renstal mag over anderhalve week voor eigen publiek gaan rijden in Austin. Nico Hülkenberg en Kevin Magnussen verschijnen daar aan de start met een nieuwe look. Haas presenteerde zojuist namelijk de speciale racepakken voor de thuisrace op [...]

Column – Waarom je nu beter all season banden kunt kopen dan winterbanden

donderdag, 12 oktober, 2023

Het is bijna half oktober. Tot een paar jaar geleden werden we rond deze tijd doodgegooid met de radiocommercials over de ‘bandenwisselweken’. Met de oproep om de zomerbanden van onze auto te verruilen voor winterbanden. Die flauwekul lijkt over en dat is maar goed ook.

‘Controversiële ex-sponsor Haas wil professionele voetbalclub kopen’

donderdag, 12 oktober, 2023

De controversiële voormalig hoofdsponsor van Haas, William Storey, heeft weer van zich laten horen. De bebaarde man achter Rich Energy heeft het Haas-hoofdstuk afgesloten en hij lijkt zijn zinnen nu te hebben gezet op de koop van een bekende Britse professionele voetbalclub.

Hirakawa werkt McLaren-test af in Barcelona

donderdag, 12 oktober, 2023

Het team van McLaren is bezig met een speciale test op het circuit van Barcelona in Spanje. De Britse renstal werkt vaker tests af tijdens het seizoen als onderdeel van het Driver Development-programma van de renstal. Vandaag komt er een opvallende naam in actie. In een oudere McLaren-bolide komt Ryo Hirakawa vandaag in actie in [...]

Ecclestone krijgt voorwaardelijke gevangenisstraf in fraudezaak

donderdag, 12 oktober, 2023

Bernie Ecclestone heeft de strafeis in zijn fraudezaak te horen gekregen. De Britse voormalig eigenaar van de Formule 1 staat terecht voor het ontduiken van belasting in 2015. Zojuist is bekend geworden dat hij een voorwaardelijke celstraf van 17 maanden heeft gekregen met een looptijd van twee jaar.

Kia onthult EV5 in de hoop dat jij geen Skoda Enyaq bestelt

donderdag, 12 oktober, 2023

De nieuwe Kia EV5 is een elektrische suv van circa 47.000 euro die de strijd aangaat met populaire elektrische gezinsauto’s zoals de Tesla Model Y en de Skoda Enyaq.