Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 11th, 2023

Leclerc looft kartrivaal Verstappen: "Hij verdient alles wat hem overkomt"

woensdag, 11 oktober, 2023

Max Verstappen werd afgelopen weekend voor het derde jaar op rij wereldkampioen in de Formule 1. De Nederlander heerst en hij is dit seizoen veel sneller dan zijn concurrenten. Charles Leclerc vecht al zijn hele leven met Verstappen en hij stelt een metamorfose heeft ondergaan.

Deze 3 struikelblokken staan de komst van de elektrische BMW M3 in de weg

woensdag, 11 oktober, 2023

BMW M werkt aan een elektrische M3 met vier elektromotoren en 1360 pk. Deze technologische monsterklus kent volgens de CEO van de M-divisie de volgende struikelblokken …

Marko weigert Verstappen teamorders te geven om 1-2tje veilig te stellen

woensdag, 11 oktober, 2023

Het team van Red Bull Racing heeft dit seizoen alle titels al gewonnen. Toch is de Oostenrijkse renstal nog niet helemaal tevreden, want ze willen een 1-2tje scoren in het wereldkampioenschap. Helmut Marko laat weten dat ze Max Verstappen in ieder geval niet gaan vragen om Sergio Perez te helpen.

‘Spa dichtbij plekje op F1-kalender voor 2025′

woensdag, 11 oktober, 2023

Het begint er steeds meer op te lijken dat de Belgische Grand Prix voorlopig nog op de Formule 1-kalender staat. De race op het circuit van Spa-Francorchamps stond in de afgelopen jaren onder druk, maar inmiddels is dat niet meer het geval. Het lijkt er op dat ze ook in 2025 op de kalender staan.

Red Bull noteert zeer positieve financiële cijfers over kampioensjaar 2022

woensdag, 11 oktober, 2023

Het team van Red Bull Racing heeft een zeer succesvolle periode achter de rug. De Oostenrijkse renstal is dit seizoen al wereldkampioen en constructeurskampioen geworden en daarmee prolongeerden ze hun beide wereldtitels. De financiële cijfers over 2022 laten zien dat het ook op dat vlak goed gaat met Red Bull.

Nieuwe elektrische BMW iX2 (2024) mikt op Tesla Model Y maar heeft een groot probleem

woensdag, 11 oktober, 2023

Binnenkort moet de BMW X2 plaats maken voor zijn opvolger. BMW geeft de nieuwe X2 de looks van een X6, en mikt met de elektrische iX2 op de Tesla Model Y. Maar daarbij stuit het Duitse merk wel op een probleem.

Coulthard ergert zich aan track limits: "Daar werd ik boos van"

woensdag, 11 oktober, 2023

De track limits zorgden afgelopen weekend in Qatar voor veel frustratie. Veel coureurs verloren in de kwalificatie en de Sprint Shootout hun tijd vanwege het overschrijden van de track limits op het circuit van Losail, in de race werden er meerdere boetes uitgedeeld voor hetzelfde vergrijp. David Coulthard wil dat de FIA zich meer focust [...]

Mercedes hoopt veel te kunnen leren van nieuwe vloer

woensdag, 11 oktober, 2023

Het team van Mercedes doet er alles aan om volgend seizoen weer mee te kunnen vechten om de prijzen. De Duitse renstal introduceert daarom dit seizoen al een aantal grote updates. In Austin komen ze met een nieuwe vloer en James Allison hoopt dat zijn team hierdoor weet of ze de juiste weg in zijn [...]

Het gelijk van Nio: accuwisselstations draaien op volle toeren

woensdag, 11 oktober, 2023

Nio onderscheidt zich van andere EV-bouwers met zijn accuwisselstations. Die vernieuwende techniek blijkt succesvol: de Chinezen wisselden deze week hun 30 miljoenste batterij wereldwijd. Hoe staat Nio er in Nederland voor?

Ferrari laat Bearman eerste F1-meters maken tijdens testdag

woensdag, 11 oktober, 2023

Het gaat hard met Ferrari-talent Ollie Bearman. De 18-jarige Britse coureur is dit jaar actief in de Formule 2 en daar maakt hij veel indruk. Binnenkort mag hij zich ook laten zien in de koningsklasse van de autosport en vandaag werkt hij zijn eerste test voor Ferrari af.