Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 9th, 2023

Rosberg verwacht aanblijven Perez: "Er is geen alternatief beschikbaar"

maandag, 9 oktober, 2023

Sergio Perez beleefde een teleurstellend raceweekend in Qatar. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur overschreed te vaak de track limits waardoor hij drie tijdstraffen kreeg. Hij heeft nog een contract voor volgend seizoen, maar volgens Nico Rosberg komt dat vooral doordat er geen goed alternatief beschikbaar is.

Nieuwste EV van Toyota is de gaafste tot nu toe

maandag, 9 oktober, 2023

De Toyota Baby Lunar Cruiser is de leukste EV die we tot nu toe van Toyota gezien hebben. Maar hoe gaaf-ie ook is, kopen kun je hem niet.

Norris haalt uit: "Dit was gewoon te gevaarlijk"

maandag, 9 oktober, 2023

De weersomstandigheden zorgden afgelopen weekend voor veel problemen in Qatar. De hitte zorgde ervoor dat coureurs zich zeer slecht voelden en een aantal van hen moest zelfs naar het medisch centrum na afloop van de race. Lando Norris vond de omstandigheden te gevaarlijk.

Verstappen wijst naar McLaren: "Ze hebben de beste line-up"

maandag, 9 oktober, 2023

Max Verstappen kroonde zich afgelopen weekend in Qatar tot wereldkampioen. De Nederlander won zijn titel in de sprintrace, maar hij werd daar wel verslagen door Oscar Piastri. De McLarens waren de grootste uitdager van Verstappen in Qatar en hij is dan ook te spreken over zijn nieuwe concurrenten.

Manager Vermeulen trots: "Jaar om nooit te vergeten"

maandag, 9 oktober, 2023

Max Verstappen veroverde afgelopen weekend zijn derde wereldtitel in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur werd al in de Sprint wereldkampioen en hij schreef daarna ook nog eens de Grand Prix op zijn naam. Verstappens manager Raymond Vermeulen stelt dat ze dit jaar nooit meer gaan vergeten.

Hoera! Tesla pakt via een software-update een grote ergernis aan

maandag, 9 oktober, 2023

De kwaliteit van de (achteruitrij)camera’s is bij veel automerken zo slecht dat je het gevoel krijgt naar een Bananasplit-uitzending uit 1992 te kijken. Tesla verlicht de frustraties van de bestuurder via een simpele software-update.  

AlphaTauri verwacht Ricciardo terug in Austin

maandag, 9 oktober, 2023

Afgelopen weekend in Qatar reed Liam Lawson weer voor het team van AlphaTauri. De jonge Nieuw-Zeelander vervangt wederom de geblesseerde Daniel Ricciardo. De Australiër zou dit weekend eigenlijk weer plaatsnemen achter het stuur, maar volgens Peter Bayer heeft men besloten om hem voor te bereiden op de Amerikaanse Grand Prix.

Vasseur wijst kerbstones aan als oorzaak uitvalbeurt Sainz

maandag, 9 oktober, 2023

Carlos Sainz kende een teleurstellend raceweekend in Qatar. De Spanjaard kon niet eens van start gaan in de Grand Prix omdat Ferrari vlak voor de start een probleem ontdekte bij de brandstoftank. Volgens teambaas Frédéric Vasseur werd dit probleem veroorzaakt door de veelbesproken kerbstones.

Horner stelt eisen aan komst Andretti: "Ze moeten een eigen motor bouwen"

maandag, 9 oktober, 2023

Afgelopen week maakte autosportfederatie FIA bekend dat ze de plannen van Andretti Cadillac goed hebben gekeurd. De Amerikaanse renstal gaat nu in gesprek met de FOM, maar de huidige teams zitten hier niet op te wachten. Red Bull-teambaas Christian Horner stelt dat General Motors zelf een motor moet gaan bouwen.

Hamilton biedt Russell excuses aan: "Je maakte geen fout"

maandag, 9 oktober, 2023

Het team van Mercedes kende gisteren een pijnlijke Grand Prix van Qatar. Al in de eerste bocht van de race raakten Lewis Hamilton en George Russell elkaar. Hamilton viel uit en Russell reed nog een aardige inhaalrace. Hamilton nam de schuld op zich en toonde zich een groot sportman.