Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 8th, 2023

Horner leeft mee met Perez: "We gaan met hem praten"

zondag, 8 oktober, 2023

Max Verstappen schreef vandaag de extreem zware Qatarese Grand Prix op zijn naam. Verstappens Red Bull Racing-teamgenoot Sergio Perez had het zwaar, hij kreeg meerdere straffen en hij scoorde nog maar net een puntje. Teambaas Christian Horner gaat in gesprek met Perez.

Williams geeft update: Sargeant kampte met extreme uitdroging

zondag, 8 oktober, 2023

De Qatarese Grand Prix van vandaag was een extreem zware race. De hitte zorgde ervoor dat de coureurs het fysiek heel zwaar hadden. Logan Sargeant viel zelfs uit omdat hij helemaal kapot was. Zijn werkgever Williams heeft aangegeven dat het weer goed gaat met de Amerikaanse coureur.

Hamilton ontvangt flinke boete voor oversteken van circuit

zondag, 8 oktober, 2023

Lewis Hamilton moest zich na afloop van de Qatarese Grand Prix bij de stewards melden voor twee incidenten. Hij moest zich melden voor de crash met George Russell en voor het feit dat hij de baan overstak na zijn uitvalbeurt. Het leverde hem achteraf een flinke boete op.

Marko onthult nieuw doel Verstappen: "Vijftigste zege"

zondag, 8 oktober, 2023

Max Verstappen schreef vandaag met gemak de Qatarese Grand Prix op zijn naam. De Nederlander overleefde de bloedhitte en kwam met een voorsprong van bijna vijf seconden op zijn concurrenten als winnaar over de finish. Volgens Helmut Marko was Verstappen echter net zo sterk als altijd.

Sportieve Hamilton gaat door het stof: "Ik neem alle verantwoordelijkheid"

zondag, 8 oktober, 2023

Lewis Hamilton viel vandaag al uit in de eerste ronde van de Qatarese Grand Prix. De Britse Mercedes-coureur raakte de auto van zijn teamgenoot George Russell in de eerste bocht. De emoties waren groot, maar Hamilton toonde zich ook een groot sportman. Hij bood na afloop zijn excuses aan.

Norris juicht: "Ik heb geleerd van mijn fouten"

zondag, 8 oktober, 2023

Lando Norris begon het weekend met een teleurstelling. Hij overschreed de track limits in de kwalificatie waardoor hij zijn tweede startplaats verloor. Vanuit de buik van het veld reed Norris naar de derde plaats in de race en daar was hij achteraf zeer tevreden mee.

Sterke Piastri schrikt: "Dacht dat ik een tijdstraf had!"

zondag, 8 oktober, 2023

In de schaduw van kersvers drievoudig wereldkampioen Max Verstappen reed ook McLaren-coureur Oscar Piastri een geweldig weekend in Qatar. De jonge Australiër won gisteren de sprintrace op het circuit van Losail en vandaag in de race kwam hij als tweede over de streep. Hij was moe, maar voldaan.

Verstappen helemaal kapot: "Fysiek één van mijn zwaarste races ooit"

zondag, 8 oktober, 2023

Max Verstappen heeft zijn titelwinnende weekend in stijl afgesloten. Op het circuit van Losail behield bij de leiding bij de start en deze gaf hij eigenlijk niet meer uit handen. In de hitte wist hij zijn hoofd koel te houden en schreef hij de race op zijn naam. De vreugde was vanzelfsprekend zeer groot.

Uitslag Grand Prix van Qatar: Verstappen sluit kampioensweekend af met simpele zege

zondag, 8 oktober, 2023

De strijd om de wereldtitel is al beslist, maar de Qatarese Grand Prix werd vandaag gewoon verreden. Onder het kunstlicht ging de zege op het circuit van Losail naar kersvers wereldkampioen Max Verstappen. Hij zag in zijn spiegels dat Oscar Piastri  als tweede over de finish kwam. De top drie werd ditmaal compleet gemaakt door [...]

Verstappen verklapt vierstopper: "Het wordt interessant"

zondag, 8 oktober, 2023

Drievoudig wereldkampioen Max Verstappen gaat straks vanaf de pole position op jacht naar de zege in Qatar. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur claimde gisteren in de sprintrace de wereldtitel, maar dat betekent niet dat hij rustig aan gaat doen. Hij barste van de motivatie om ook vandaag te presteren.