Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 7th, 2023

Perez en Ocon blijven onbestraft na titelbeslissende crash

zaterdag, 7 oktober, 2023

Sergio Perez viel vandaag uit in de sprintrace na een crash met Esteban Ocon en Nico Hülkenberg. De drie raakten elkaar waardoor ze allemaal uitvielen. De stewards besloten de zaak onder de loep te nemen, maar ze zagen niet wat mogelijk tegen de regels is.

Pechvogel Perez feliciteert Verstappen: "Hij verdient dit"

zaterdag, 7 oktober, 2023

Met zijn crash in de sprintrace bezorgde Sergio Perez zijn teamgenoot Max Verstappen de wereldtitel. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur kon het titelfeestje van Verstappen op geen enkel moment uitstellen. Na afloop was hij toch sportief en stelde hij dat Verstappen dit resultaat verdient.

Norris sportief: "Ik wil Max en Oscar feliciteren"

zaterdag, 7 oktober, 2023

Achter zijn teamgenoot Oscar Piastri en kersvers drievoudig wereldkampioen Max Verstappen kwam Lando Norris als derde over de streep. In Qatar reed Norris een wisselvallige sprintrace, maar hij pakte wel weer een podium. Na afloop was hij sportief, maar ook zelfkritisch.

Verstappen presenteert speciale kampioenshelm

zaterdag, 7 oktober, 2023

Max Verstappen heeft vandaag zijn derde wereldtitel in de Formule 1 gepakt. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur kwam als tweede over de streep in de Sprint van vandaag en dat was goed genoeg voor zijn derde titel. Hij viert dat met een nieuwe helm die hij zojuist presenteerde in Qatar.

Jos Verstappen in de wolken: "Dit was onze droom"

zaterdag, 7 oktober, 2023

Max Verstappen bezorgde zijn team Red Bull Racing al de wereldkampioen in Japan, in de sprintrace in Qatar greep hij zelf echter ook de wereldtitel. Hij is nu en drievoudig wereldkampioen in de Formule 1 en daarmee maakt hij zijn vader Jos Verstappen enorm trots.

Leclerc en Stroll bestraft voor overschrijden track limits

zaterdag, 7 oktober, 2023

Ook in de sprintrace van vandaag speelden track limits weer een grote rol. De stewards letten op het feit dat veel coureurs weer buiten de lijntjes kleurden. Na afloop van de sprint werden slechts twee coureurs bestraft voor het overtreden van de limieten, dat had gevolgen voor de uitslag.

Horner extreem trots: "Nog nooit zo’n competitieve coureur gezien"

zaterdag, 7 oktober, 2023

Max Verstappen kroonde zich vandaag in Qatar tot drievoudig wereldkampioen Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur kwam als tweede over de lijn en dat was meer dan genoeg voor de wereldtitel. Bij Red Bull is men trots, Christian Horner noemt Verstappen de meest competitieve coureur die hij ooit heeft gezien.

Marko looft ongelooflijke Verstappen: "We gaan een klein feestje vieren"

zaterdag, 7 oktober, 2023

Max Verstappen kroonde zich vandaag in de sprintrace in Qatar tot drievoudig wereldkampioen. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur kwam als tweede over de streep achter winnaar Oscar Piastri en dat was genoeg voor de wereldtitel. Bij Helmut Marko zorgde de titel voor veel emoties.

Piastri schittert in schaduw Verstappen: "Ik ben enorm blij!"

zaterdag, 7 oktober, 2023

Terwijl de hele wereld keek naar kersvers drievoudig wereldkampioen Max Verstappen, juichte men ook op de pitwall van het team van McLaren. Oscar Piastri hield het hoofd koel en hij pakte voor de eerste keer in de Formule 1 een zege in de Sprint. Hij was zeer blij met zijn resultaat.

Drievoudig wereldkampioen Verstappen jubelt: "Fantastisch jaar en bizar"

zaterdag, 7 oktober, 2023

Max Verstappen heeft het voor elkaar: hij is een drievoudig wereldkampioen in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur reed een foutloze Sprint en werd daarna kampioen toen zijn teamgenoot Sergio Perez uitviel. De vreugde bij Red Bull was groot en de glimlach op het gezicht van Verstappen ook.