Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 4th, 2023

Waarom gezinnen met de 7-zits Skoda Kodiaq véél vaker moeten tanken

woensdag, 4 oktober, 2023

De nieuwe Skoda Kodiaq (2024) is ruimer dan zijn voorganger. Toch kun je niet blind voor de versie met 7 zitplaatsen kiezen, want dan loop je een belangrijke nieuwe functie mis.

Verstappen focust zich niet op records: "Doel om kampioen te worden"

woensdag, 4 oktober, 2023

Max Verstappen heeft in zijn loopbaan al meerdere bijzondere records verbroken. Dit jaar verbrak hij ook een aantal records en dat zorgde voor veel complimenten aan zijn adres. Verstappen zelf maakt zich niet druk om de records, hij wil alleen maar het wereldkampioenschap winnen.

Leclerc wil Ferrari niet verlaten: "Doe ik pas als ik er niet meer in geloof"

woensdag, 4 oktober, 2023

Charles Leclerc is al een groot gedeelte van zijn loopbaan verbonden aan het team van Ferrari. De Monegask heeft het niet altijd even makkelijk bij Ferrari, maar het team zit diep in zijn hart. Leclerc geeft aan dat hij Ferrari pas gaat verlaten als hij niet meer in het project gelooft.

De nieuwe Volvo EX30 is vanaf nu beschikbaar voor private lease

woensdag, 4 oktober, 2023

Nederland wacht met smart op de Volvo EX30. De elektrische suv uit Zweden komt in 2024 op de markt en je kunt hem nu al bestellen met private lease.

Wat zijn de mogelijkheden voor een Grand Prix in Afrika?

woensdag, 4 oktober, 2023

De Formule 1 is een officieel wereldkampioenschap. Overal ter wereld worden er Grands Prix georganiseerd, behalve in Afrika. Lewis Hamilton sprak recent weer de wens uit om op het Afrikaanse continent te racen. De kans dat dit in de nabije toekomst gaat gebeuren is zeer klein, GPToday.net zet de mogelijkheden op een rijtje.

Forse kritiek op AlphaTauri: "Lawson heeft wel de toekomst"

woensdag, 4 oktober, 2023

Anderhalve week geleden maakte het team van AlphaTauri hun line-up voor 2024 bekend. Niet de sterk presterende invaller Liam Lawson, maar Yuki Tsunoda en Daniel Ricciardo hebben een zitje gekregen. Johnny Herbert begrijpt helemaal niets van deze keuze, hij is zeer kritisch op de zusterrenstal van Red Bull Racing.

Russell optimistisch over 2024: "Dan kunnen wij dat ook"

woensdag, 4 oktober, 2023

Het team van Mercedes is niet bezig met het sterkste seizoen uit hun bestaan. Toch staat de Duitse renstal wel op de tweede plaats in het constructeurskampioenschap. Het liefst wil Mercedes in 2024 weer de degens gaan kruisen met Red Bull Racing, George Russell heeft in ieder geval veel vertrouwen hierin.

MP Motorsport gunt zoon Emerson Fittipaldi F3-test

woensdag, 4 oktober, 2023

Het Formule 3-seizoen zit er al op, maar dat betekent niet dat de teams kunnen gaan genieten van hun vakantie. Sterker nog, deze week wordt er gewoon weer getest op het circuit van Jerez in Spanje. Het Nederlandse team MP Motorsport heeft een bijzondere naam geselecteerd voor de test. MP Motorsport zal drie jonge talenten [...]

‘McLaren eist 23 miljoen dollar van Palou’

woensdag, 4 oktober, 2023

Er is meer bekend geworden over de rechtszaak van het team van McLaren tegen Alex Palou. De renstal kondigde eerder al juridische stappen tegen de IndyCar-coureur aan omdat Palou weigert om in 2024 voor het team te rijden. Hij verscheurde zijn IndyCar-contract en McLaren eist nu een flink geldbedrag.

Waarom Chinese automerken nog niet doorbreken in Nederland

woensdag, 4 oktober, 2023

Chinese automerken als Aiways, Nio en Xpeng bestormen de automarkt. Maar op enkele uitzonderingen na (MG, Polestar), loopt Nederland nog niet warm voor een Chinese elektrische auto. Ze zijn dan ook duur.