Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 3rd, 2023

Hamilton droomt van nieuwe zege: "Wordt mijn grootste triomf"

dinsdag, 3 oktober, 2023

Lewis Hamilton verlengde vorige maand zijn contract bij het team van Mercedes. De Britse zevenvoudig wereldkampioen ligt nu vast tot en met 2025. De resultaten vallen nu enorm tegen, maar Hamilton droomt weer van grote successen. Hij omschrijft zijn eerst volgende zege als zijn grootste triomf. 

Jordan verwacht veel van Piastri: "Hij kan Verstappen uitdagen"

dinsdag, 3 oktober, 2023

Niet alleen Max Verstappen maakt dit seizoen veel indruk, ook Oscar Piastri laat regelmatig zijn talent zien. De jonge Australiër is bezig met een zeer succesvol debuutjaar en men verwacht veel van hem in de toekomst. Eddie Jordan stelt dat Piastri in de toekomst Verstappen kan gaan uitdagen.

McLaren kondigt opvallende samenwerking aan met Juncos Hollinger Racing

dinsdag, 3 oktober, 2023

Het team van McLaren racet tegenwoordig in veel verschillende klassen. Sinds een aantal jaar zijn ze ook actief in de Amerikaanse IndyCar-klasse. Ze presteren daar niet onaardig, maar ze gaan nu wel een opvallende samenwerking aan met een ander team in deze klasse. Het team van Arrow McLaren heeft vandaag een strategische samenwerking met het [...]

AlphaTauri gaat nauwer samenwerken met Red Bull

dinsdag, 3 oktober, 2023

Het team van AlphaTauri is de zusterrenstal van het succesvolle Red Bull Racing. In tegenstelling tot Red Bull, komt AlphaTauri niet goed voor de dag. De Italiaanse renstal laat weten dat ze nog beter gaan samenwerken met het topteam, ze zullen meer onderdelen gaan gebruiken.

Deze nieuwe auto maakt 6000 Europeanen blij met 4 liter en 4,5 centimeter

dinsdag, 3 oktober, 2023

Subaru viert de Europese introductie van de Subaru Crosstrek, de opvolger van de Subaru XV. We speuren in het persbericht naar hard nieuws in cijfers. Na enig zoekwerk vinden we het. Het is 4,5 centimeter lang …

Ricciardo achteraf blij met McLaren-ontslag

dinsdag, 3 oktober, 2023

Daniel Ricciardo keerde dit seizoen redelijk onverwachts terug in de Formule 1. De Australiër werd eind vorig jaar weggestuurd bij McLaren en hij tekende dit jaar een contract als derde coureur bij Red Bull Racing. Hij mocht daarna invallen bij AlphaTauri en hij kreeg ook een contract voor 2024 bij dat team. Achteraf gezien is [...]

FOM reageert op Andretti-nieuws: "We hebben kennis genomen van de conclusies"

dinsdag, 3 oktober, 2023

Autosportfederatie FIA maakte gisteren bekend dat ze de inschrijving van Andretti Cadillac hebben goedgekeurd. Wat hen betreft mag de Amerikaanse renstal dus gaan deelnemen aan de Formule 1. De bal ligt nu bij de FOM, daar ze geven aan dat ze kennis hebben genomen van de goedkeuring van de plannen door de FIA.

‘Ricciardo nog niet volledig fit, Lawson rijdt weer in Qatar’

dinsdag, 3 oktober, 2023

Het lijkt er sterk op dat Daniel Ricciardo aankomend weekend in Qatar toch niet in actie komt. De Australiër is nog steeds herstellende van zijn gebroken middenhandsbeentje en men zou hem niet te vroeg in willen zetten. Dit zou dus betekenen dan Liam Lawson ook in Qatar weer achter het stuur zit van de AlphaTauri-bolide. [...]

Toyota C-HR (2024) prijs en uitvoeringen: heel veel keuze, maar één belangrijke ontbreekt

dinsdag, 3 oktober, 2023

De nieuwe Toyota C-HR is vanaf nu te bestellen. En dat betekent dat de prijzen en de uitvoeringen van de Toyota C-HR bekend zijn. Ga er gerust even voor zitten, want je kunt kiezen uit 16 (!) mogelijkheden. En er is meer wat ons opvalt.

Honda spreekt van informatieoorlog met Red Bull

dinsdag, 3 oktober, 2023

Honda en Red Bull Racing werken momenteel nog steeds samen. Honda is officieel gezien geen motorleverancier meer van Red Bull, maar ze zijn nog wel verantwoordelijk voor de krachtbronnen. Beide partijen zijn ook bezig met de ontwikkeling van een eigen krachtbron voor 2026 en daarom ontstaan er soms ongemakkelijke situaties.