Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 1st, 2023

Chandhok wijst vier mogelijke wereldkampioenen aan

zondag, 1 oktober, 2023

De Formule 1 wordt momenteel gedomineerd door Max Verstappen. De dominantie van Verstappen betekent echter niet dat hij de enige coureur is die het in zich heeft om wereldkampioen te worden. Volgens Karun Chandhok zijn vier andere coureurs ook kampioensmateriaal.

Lof voor Verstappen: "Hij leert van zijn fouten"

zondag, 1 oktober, 2023

Max Verstappen maakt momenteel veel indruk in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur is hard op weg naar zijn derde wereldtitel op rij en dat zorgt voor veel complimenten. Kenners staan in de rij om Verstappen te loven, dat geldt ook voor Nick Heidfeld.

‘Apple heeft interesse in streamingsrechten Formule 1′

zondag, 1 oktober, 2023

De Formule 1 is in de afgelopen jaren steeds interessanter geworden voor grote namen. In de afgelopen jaren hebben veel grote bedrijven en merken geïnvesteerd in de koningsklasse van de autosport. Ook Apple heeft interesse, ze zouden zelfs een reusachtig bod op de uitzendrechten van de Formule 1 voorbereiden.

Verstappen ontkent Daytona-geruchten: "Dat ben ik niet!"

zondag, 1 oktober, 2023

Max Verstappen steekt niet onder stoelen of banken dat hij in de toekomst wil deelnemen aan enduranceraces. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur focust zich voorlopig op de Formule 1, maar hij kijkt wel om zich heen. Verstappen geeft aan dat hij een paar keer heeft gesproken met Wayne Taylor.

Horner wil Lawson niets beloven voor 2025

zondag, 1 oktober, 2023

Liam Lawson maakt momenteel veel indruk in de Formule 1. De Nieuw-Zeelandse AlphaTauri-invaller laat veel goede dingen zien, maar toch heeft hij geen zitje gekregen voor aankomend seizoen. Red Bull Racing-teambaas Christian Horner is tevreden over Lawson, maar hij wil hem geen garanties geven voor 2025.

Analyse: Vormcrisis Russell laat Hamilton in de steek, Ferrari zet Mercedes onder druk

zondag, 1 oktober, 2023

Nu we het een zondag zonder race moeten doen, nemen we bij GPToday.net graag de tijd om de vorm van de verschillende coureurs en teams eens te vergelijken.

McLaren gaat informatie uitwisselen met Toyota

zondag, 1 oktober, 2023

Het team van McLaren verraste vorige weekend in Japan met de aankondiging van hun nieuwe reservecoureur. Het team maakte bekend dat Ryo Hirakawa vanaf 2024 zal gaan fungeren als één van hun reserves. Hirakawa is ook fabriekscoureur van Toyota in het WEC. Andrea Stella geeft toe dat McLaren en Toyota informatie gaan uitwisselen.