Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 25th, 2023

Hamilton jubelt: "Het was een geweldige dag"

vrijdag, 25 augustus, 2023

Het team van Mercedes kijkt met een tevreden gevoel terug op de vrijdag in Zandvoort. De Duitse renstal kon Red Bull Racing en Lando Norris aardig bijhouden. Ook Lewis Hamilton was tevreden na afloop van de eerste twee vrije trainingen, hij spreekt van een geweldige dag.

Perez lacht na sterke vrijdag: "Het veld lijkt dicht bij elkaar te zitten"

vrijdag, 25 augustus, 2023

In de schaduw van zijn teamgenoot Max Verstappen reed ook Sergio Perez een goede vrijdag op het circuit van Zandvoort. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur maakte geen foutjes, maar bleef wel iets achter. Desalniettemin was Perez een tevreden man en hij spreekt van een positieve dag.

Wolff tevreden met de vrijdag: "Dit geeft zeker vertrouwen"

vrijdag, 25 augustus, 2023

In de schaduw van de oranjegekte op de tribunes en de mogelijke blessure van Daniel Ricciardo, kende het team van Mercedes een goede vrijdag. Lewis Hamilton reed meerdere snelle tijden en was in de tweede vrije training slechts 0,308 seconden langzamer dan Lando Norris. Toto Wolff was zeer tevreden met de eerste dag.

Hülkenberg niet bestraft voor blokkeren Verstappen

vrijdag, 25 augustus, 2023

Nico Hülkenberg en Max Verstappen moesten zich na afloop van de tweede vrije training melden bij de stewards. Hülkenberg zou namelijk Verstappen hebben geblokkeerd tijdens de training. De coureurs en hun teams moesten zich melden, maar de stewards besloten geen straf uit te delen aan Hülkenberg.

AlphaTauri bevestigt blessure Ricciardo en debuut Lawson

vrijdag, 25 augustus, 2023

Nadat Helmut Marko al had laten weten dat Daniel Ricciardo door zijn crash in de tweede vrije training in Zandvoort niet kan rijden, heeft zijn team AlphaTauri het nieuws nu bevestigd. De Italiaanse renstal laat weten dat Ricciardo zijn middenhandsbeentje heeft gebroken en zal worden vervangen door Liam Lawson.

Red Bull bevestigt: Ricciardo breekt pols en kan voorlopig niet racen

vrijdag, 25 augustus, 2023

Daniel Ricciardo kan de rest van het weekend niet meer in actie komen in Zandvoort. De Australiër crashte in de tweede vrije training en leek daarbij zijn pols te hebben geblesseerd. Hij werd vervolgens naar een ziekenhuis in Haarlem vervoerd en na onderzoek is besloten dat hij niet zal racen, hij wordt vervangen door Liam [...]

Marko wil niet speculeren over mogelijk vervanger Ricciardo

vrijdag, 25 augustus, 2023

Daniel Ricciardo kende een ongelukkige tweede vrije training in Zandvoort. De Australische AlphaTauri-coureur lette niet goed op en knalde vol de muur in, in de eerste kombocht. Hij greep direct naar zijn pols en vertrok na de eerste medische checks naar het ziekenhuis. Helmut Marko wil er niet al te veel over zeggen.

Tevreden Verstappen vol vertrouwen: "Denk dat de kwalificatie wel goed zit"

vrijdag, 25 augustus, 2023

Max Verstappen kende een goede eerste dag in Zandvoort. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur reed de snelste tijd in de eerste vrije training en noteerde de tweede tijd in de tweede vrije training. Verstappen klaagde in de tweede sessie over een paar probleempjes, maar was toch nog zeer tevreden met zijn vrijdag.

Hülkenberg naar stewards vanwege blokkeren Verstappen

vrijdag, 25 augustus, 2023

Max Verstappen sloot de tweede vrije training op het circuit van Zandvoort af met de tweede tijd. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur kende een opvallend moment aan het begin van de sessie. Hij was bezig met een snelle tijd toen hij ineens de Haas van Nico Hülkenberg tegenkwam.

Ricciardo met blessure naar ziekenhuis na flinke crash

vrijdag, 25 augustus, 2023

Het is nog hoogstens onzeker of Daniel Ricciardo wel kan deelnemen aan het Nederlandse Grand Prix-weekend. De Australische AlphaTauri-coureur crashte tijdens de tweede vrije training waarna hij veel pijn had aan zijn linkerpols. Hij werd na het incident naar het medical centre gebracht en daarna werd hij naar een ziekenhuis in de beurt gebracht.