Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 23rd, 2023

Hulkenberg kan niet wachten om in F1-auto op Zandvoort te racen

woensdag, 23 augustus, 2023

Voor Haas-coureur Nico Hulkenberg zal het aankomende Grand Prix-weekend heel speciaal worden. De bijna vloeiend Nederlandssprekende Duitser krijgt namelijk voor het eerst de kans om het bloedsnelle circuit op Zandvoort vanuit een F1-auto te verkennen.  

Alfa Romeo lanceert speciale livery bij Dutch GP, Bottas gaat fietstocht door Zandvoort leiden

woensdag, 23 augustus, 2023

Het Formule 1-team van Alfa Romeo zal aankomend weekend groots uitpakken. Bij de tweede opeenvolgende Grand Prix zal de Zwitserse renstal niet in haar traditionele kleurenschema te zien zijn, want net als bij Spa zal het team op Circuit Zandvoort een andere livery gebruiken.   Al bij de Belgische Grand Prix maakte Alfa Romeo een aantal visuele [...]

Zijn we er toch weer ingetuind: Mercedes C63 en E63 AMG krijgen géén V8

woensdag, 23 augustus, 2023

Het gonsde van de geruchten: Mercedes-AMG was na hevige protesten en kritieken gezwicht en zou de C63 AMG en de E63 AMG weer met V8 leveren. Helaas moeten we alle hoopvolle AMG-fans nu teleurstellen: de geruchten zijn ontkracht door Mercedes-AMG zelf.

Hongerige Ricciardo en Tsunoda kijken uit naar Dutch Grand Prix

woensdag, 23 augustus, 2023

De honger en motivatie is hoog bij het Formule 1-team van AlphaTauri. Terwijl Yuki Tsunoda de tijd heeft genomen om zichzelf volledig te resetten, is zijn kersverse teamgenoot Daniel Ricciardo extreem hongerig om zijn terugkomst in de Formule 1 voort te zetten. 

Grosjean: IndyCar loopt ’30 jaar achter’ op F1, maar produceert betere ‘raceactie’

woensdag, 23 augustus, 2023

Romain Grosjean is een van de coureurs die een flinke bak ervaring in vooral de Formule 1, maar ook in de IndyCar heeft. In een recentelijke aflevering van de Track Limits-podcast, maakt Grosjean de vergelijking tussen de twee autosportcategorieën.  

Toekomst van Circuit Zandvoort op F1-kalender na 2025 nog niet duidelijk: "FOM is aan zet"

woensdag, 23 augustus, 2023

Aankomend weekend zal het weer een groots Hollands feest worden. Midden in de Zandvoortse duinen zal aanstaande zondag de Nederlandse Grand Prix verreden worden, een race dat altijd veel binnen- én buitenlandse interesse weet te genereren. Maar of CM.com Circuit Zandvoort ook in de toekomst een consistent plaatsje op de F1-kalender blijft houden, dat valt [...]

Waarom de elektrische Peugeot 308 opeens bijna 5000 euro goedkoper is

woensdag, 23 augustus, 2023

Peugeot heeft de prijzen verlaagd van de Peugeot e-308. De elektrische Peugeot 308 is voortaan 2000 euro goedkoper. Daarmee komt de Peugeot e-308 nu wel in aanmerking voor de SEPP subsidie. Tel je het subsidiebedrag erbij op, dan ben je zelfs 4950 euro goedkoper uit dan eerst.

Organisatie Olympische Spelen wil leren van organisatoren Zandvoort

woensdag, 23 augustus, 2023

Aankomend weekend gaat het Formule 1-seizoen weer verder met de Nederlandse Grand Prix op het circuit van Zandvoort. De organisatie kreeg in de afgelopen jaren veel complimenten. Veel andere sportevenementen willen een voorbeeld nemen aan Zandvoort, nu blijkt dat ook de organisatie van de Olympische Spelen in Parijs veel kijkt naar wat ze in Nederland [...]

Strijdbare Perez wil toeslaan: "Ik wil Max uitdagen voor de winst in Zandvoort"

woensdag, 23 augustus, 2023

Sergio Perez hoopt in de tweede seizoenshelft te kunnen scoren. Na een wisselvallige eerste helft van het seizoen, wil de Mexicaanse Red Bull Racing-coureur laten zien tot wat hij in staat is. In Zandvoort wil Perez beginnen met presteren en hij geeft aan dat hij zich zo goed mogelijk heeft voorbereid.

Vasseur geen fan van Crashgate-proces Massa: "Het is een complexe zaak"

woensdag, 23 augustus, 2023

Vorige week werd bekend dat Felipe Massa zijn juridische stappen over het mislopen van de wereldtitel in 2008 doorzet. Massa neemt deze stappen nadat bekend werd dat het Crashgate-schandaal al in 2008 bekend was bij de Formule 1 en de FIA. De Braziliaan reed dat jaar voor Ferrari, maar huidig Ferrari-teambaas Frédéric Vasseur is geen [...]