Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 19th, 2023

Zandvoort toont beelden van voorbereiding Grand Prix

zaterdag, 19 augustus, 2023

Aankomend weekend gaat het Formule 1-seizoen weer verder met de Nederlandse Grand Prix op het circuit van Zandvoort. Het belooft een groot spektakel te worden, het evenement is al geruime tijd uitverkocht en men wil er een groot feest van maken. De voorbereidingen naderen in ieder geval een eind.

Rahal kraakt F1-inhaalsysteem af: "Geen DRS-onzin die het makkelijker maakt"

zaterdag, 19 augustus, 2023

IndyCar-coureur Graham Rahal vindt het Drag Reduction System dat de Formule 1 en tig andere Europese klasses gebruiken voor het inhalen maar niks. Bij DRS mag de achtervleugel open klappen binnen een seconde van je tegenstander. Dat creëert extra snelheid op het rechte stuk waardoor een passeeractie een stuk makkelijker gaat.

IMSA debuut Button met deelname aan Petit Le Mans

zaterdag, 19 augustus, 2023

Voormalig F1-coureur Jenson Button trekt na zijn Le Mans-avontuurtje opnieuw zijn racepak en helm uit de kast voor een endurance-evenement. De F1-wereldkampioen van 2009 maakte via zijn sociale netwerken bekend dat hij – voor het eerst - deelneemt aan de fameuze langeafstandsrace Petit Le Mans, meetellend voor het IMSA-kampioenschap. De wedstrijd is op zaterdag 14 oktober.

Jordan juicht voor Verstappen: "Dit is echt spectaculair"

zaterdag, 19 augustus, 2023

Max Verstappen heeft een uiterst succesvolle eerste seizoenshelft achter de rug. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur won bijna alle Grands Prix en is de leider van het wereldkampioenschap. Verstappens dominantie valt niet in goede aarde bij een aantal fans, maar volgens Eddie Jordan moet men deze momenten juist koesteren.

De Vries staat FRECA-coureur bij: "Fijn dat Nyck er is"

zaterdag, 19 augustus, 2023

Sinds zijn ontslag bij het team van AlphaTauri zit Nyck de Vries zeker niet stil. De Friese coureur blijft in training en is al in beeld bij meerdere teams in verschillende klassen. Daarnaast maakte hij recent bekend dat hij ook weer de schoolbanken ingaat. Nu blijkt dat hij de jonge coureur Laurens van Hoepen helpt [...]

Hamilton: "Susie Wolff vecht voor inclusiviteit"

zaterdag, 19 augustus, 2023

Lewis Hamilton spreekt vol lof over Susie Wolff. Volgens de zevenvoudig F1-kampioen doet de vrouw van Mercedes-teambaas Toto Wolff fantastisch werk voor inclusiviteit in de autosport.

‘McLaren sleept Palou voor de rechter na contract-rel’

zaterdag, 19 augustus, 2023

De Spaanse Indycar-coureur Alex Palou zorgde recent voor een enorme rel. Hij besloot namelijk dat hij in 2024 toch niet wil uitkomen voor het team van McLaren terwijl de contracten al rond waren. McLaren en Palou's toenmalige management reageerden teleurgesteld en het lijkt er nu op dat McLaren naar de rechter stapt.

Zandvoort schroeft beveiliging op om wangedrag te voorkomen

zaterdag, 19 augustus, 2023

Volgende week gaat het Formule 1-seizoen weer verder met de Nederlandse Grand Prix op het circuit van Zandvoort. Veel fans kijken er reikhalzend naar uit en de organisatie doet er alles aan om het een leuke beleving te maken voor iedereen. Men scherpt daarom de beveiliging aan om wangedrag te voorkomen.

Verstappen denkt niet meer aan 2021: "Die beelden kijk ik niet meer terug"

zaterdag, 19 augustus, 2023

Max Verstappen kan dit jaar voor het derde seizoen op rij wereldkampioen worden in de Formule 1. In 2021 pakte hij zijn eerste wereldtitel na een slopend duel met zijn Mercedes-rivaal Lewis Hamilton. Verstappen geeft aan dat hij de beelden van de seizoensfinale in dat jaar niet meer terugkijkt, hij focust zich op het heden.

Is een Lexus echt zo betrouwbaar?

zaterdag, 19 augustus, 2023

Lexus staat bekend om de betrouwbaarheid van zijn modellen. Maar is een Lexus eigenlijk wel zo betrouwbaar? Lexus-eigenaren die meededen aan de volgende 4 klanttevredenheidsonderzoeken vellen hun oordeel.