Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 18th, 2023

Surer klapt voor Hülkenberg: "Hij geeft Magnussen een koekje van eigen deeg"

vrijdag, 18 augustus, 2023

Nico Hülkenberg en Kevin Magnussen vormen dit seizoen het rijdersduo van het team van Haas. De teruggekeerde Hülkenberg is vooralsnog veel sneller dan zijn Deense teamgenoot. Volgens Marc Surer krijgt Magnussen nu een koekje van eigen deeg nadat hij vorig jaar hetzelfde deed met Mick Schumacher.

Top en flop – het goede en slechte autonieuws van week 33 (2023)

vrijdag, 18 augustus, 2023

Vrijdagmiddag, half vijf. Computer uit, de deur van je werkplek kan achter je dicht, het weekend is begonnen. Op Autoreview.nl blikken we terug op een week waarin er wel hoop is voor de handbak, maar niet voor de goedkope EV. Goed nieuws, slecht nieuws. Top en flop.

Alonso heeft spijt: "Ik had meer moeten genieten"

vrijdag, 18 augustus, 2023

Fernando Alonso is momenteel de meest ervaren coureur van het Formule 1-veld. De Spaanse tweevoudig wereldkampioen is nog steeds blij met wat hij doet, maar toch zou hij met de kennis van nu dingen anders aanpakken. Hij geeft namelijk eerlijk toe dat hij niet goed genoeg heeft genoten van zijn Formule 1-tijd.

Vettel vermijdt vliegtuig om CO2-uitstoot te minderen

vrijdag, 18 augustus, 2023

Het is algemeen bekend dat voormalig F1-coureur Sebastian Vettel een voorvechter is voor het klimaat en een schonere wereld. De viervoudig kampioen was gedurende zijn carrière daar al actief mee bezig, maar ook tijdens zijn pensioen doet de Duitser er ook van alles aan om het milieu beter te beschermen tegen teveel CO2-uitstoot. Zo vermijdt de Duitser [...]

Alpine maakt zich zorgen over budgetcap-loopholes

vrijdag, 18 augustus, 2023

In de Formule 1 geldt momenteel nog steeds een budgetcap. Deze financiële regels zorgden meerdere keren voor ophef en een aantal teams maken zich dan ook zorgen. Ook bij het team van Alpine hoopt men dat de FIA de zaakjes goed in de gaten houdt, ze wijzen naar een moment van eerder dit jaar.

‘Bearman rijdt vrije training voor Haas in Austin’

vrijdag, 18 augustus, 2023

Ook dit seizoen moeten de Formule 1-teams weer rookies inzetten tijdens vrije trainingen. In de eerste seizoenshelft gebeurde dit geen enkele keer en dat betekent dat er in de tweede helft van het seizoen veel nieuwe gezichten achter het stuur zullen kruipen. Het heeft er alle schijn van dat Oliver Bearman zich mag gaan opmaken [...]

Formule 1 sluit deal met bijzonder bouwwerk Las Vegas

vrijdag, 18 augustus, 2023

In november staat de veelbesproken Grand Prix van Las Vegas op het programma. Het circuit leidt dwars door het centrum van de gokstad en dat betekent dat de bekende casino's vol in beeld zullen komen. Ze zijn dan ook betrokken bij de organisatie van de Grand Prix en dat zorgt voor een aantal opvallende deals. [...]

Vergeet de Renault Twizy, Opel Rocks en Birò – de gaafste elektrische stadsauto stamt uit 1929!

vrijdag, 18 augustus, 2023

Elektrische stadsautootjes worden steeds populairder. Ze zijn handig en compact en ze mogen de strengste milieuzones in. Maar mooi …? Daarom zijn we zó blij met deze Blower Junior!

Jordan vindt Hamilton te oud voor achtste wereldtitel

vrijdag, 18 augustus, 2023

Lewis Hamilton droomt nog steeds van de recordbrekende achtste wereldtitel. De Britse Mercedes-coureur blijft strijdbaar, maar weet ook wel dat het dit seizoen een onmogelijke missie is. Hamilton staat ver achter wereldkampioenschapsleider Max Verstappen en zijn Mercedes is niet snel genoeg. Volgens Eddie Jordan is de droom van Hamilton niet realistisch omdat hij te oud [...]

Taxichauffeurs dreigen met blokkade rondom Nederlandse Grand Prix

vrijdag, 18 augustus, 2023

Volgende week gaat het Formule 1-seizoen verder met de Nederlandse Grand Prix op het circuit van Zandvoort. De fans kijken er reikhalzend naar uit, maar de taxichauffeurs zijn iets minder tevreden. Men heeft andere keuzes gemaakt waardoor niet alle taxi's Zandvoort in mogen. Boze taxichauffeurs dreigen nu met een blokkade.