Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 16th, 2023

Deze tweedehands elektrische suv is 60.000 euro goedkoper dan een nieuwe

woensdag, 16 augustus, 2023

Jaguar wil over een paar jaar volledig elektrisch zijn. Maar nog voor die tijd haalt de fabrikant de stekker uit de Jaguar I-Pace. Daarmee wordt de kans op een betaalbare tweedehands I-Pace groter dan ooit.

Hulkenberg ziet positieve kant aan record voor meeste Grands Prix zonder podium

woensdag, 16 augustus, 2023

Als Nico Hulkenberg over zijn bijzondere record praat, is het niet alleen maar frustratie. De Duitse F1-coureur staat momenteel op 193 Grand Prix-starts zonder een podiumresultaat en heeft daarmee met uitstek het record in handen. Maar volgens de Haas-coureur kan er ook juist een positief signaal uit de bizarre statistiek gehaald worden. 

McLaren-CEO Brown deelt ambitieuze doelstelling voor 2023

woensdag, 16 augustus, 2023

Volgens Zak Brown, de topman van McLaren, is er maar een doel dat zijn Formule 1-team voor 2023 voor ogen heeft: en dat is om op pure snelheid het tweede team te zijn.  

Organisator Las Vegas Grand Prix: "Evenement wordt grootste van 2023"

woensdag, 16 augustus, 2023

De hype rondom de aankomende Las Vegas Grand Prix is groot, en volgens de organisatoren van de straatrace is dat alleen maar logisch. Volgens CEO Steve Hill hoopt dat de race in het weekend van 17-19 november de nieuwe maatstaf op het gebied van entertainment wordt. 

Stella: McLaren ‘erg blij’ met ‘talentvolle’ Norris en Piastri

woensdag, 16 augustus, 2023

Terugkijkend op de eerste seizoenshelft van 2023 kan McLaren-teambaas Andrea Stella een tevreden gevoel koesteren. Niet alleen wist zijn renstal de weg naar boven te vinden, tevens kan de Italiaanse topman met vertrouwen zeggen dat het papajakleurige team twee uitstekende coureurs in handen heeft. 

Dit Volkswagen-nieuwtje verandert de manier waarop jij al jaren richting aangeeft

woensdag, 16 augustus, 2023

Het is misschien wel de meest vanzelfsprekende handeling die je in een auto doet: richting aangeven. Toch denkt Volkswagen dat dit nog gemakkelijker kan. 

Red Bull verwachtte dit seizoen in spannend titelgevecht met Ferrari en Mercedes te zitten

woensdag, 16 augustus, 2023

Tijdens de afgelopen winterstop was het niet helemaal koek en ei binnen het Red Bull-hoofdkwartier. De Oostenrijkse renstal wist vorig jaar weliswaar beide titels binnen te halen, maar het zette zich vervolgens schrap om in 2023 haar voorsprong op concurrenten Ferrari en Mercedes te gaan verliezen. Maar tot een spannend titelgevecht kwam het tot dusver [...]

Vasseur looft Hamilton: "Wil hem niet vergelijken met onze coureurs"

woensdag, 16 augustus, 2023

Lewis Hamilton wordt al maanden in verband gebracht met een mogelijke overstap naar het team van Ferrari. De Brit beschikt over een aflopend contract bij het team van Mercedes en heeft deze nog altijd niet verlengd. Ferrari-teambaas Frédéric Vasseur is heel complimenteus over Hamilton.

Oud-medewerker sleept Williams voor de rechter en eist megabedrag

woensdag, 16 augustus, 2023

Het team van Williams krabbelt langzamerhand op na een aantal tegenvallende seizoenen. De Britse renstal kan steeds beter meekomen in het middenveld en de sportieve successen komen steeds vaker voor. Naast de baan gaat het iets minder met het team, een voormalig werknemer sleept ze namelijk voor de rechter en eist een enorm bedrag.

Vakbonden niet blij met elektrische auto van 25.000 dollar

woensdag, 16 augustus, 2023

Stellantis wil goedkope elektrische auto’s gaan bouwen, maar stuit in de Verenigde Staten op weerstand van de vakbond van medewerkers in de auto-industrie.