Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 12th, 2023

Titelwinnende Lotus van Mario Andretti gaat onder de hamer

zaterdag, 12 augustus, 2023

Liefhebbers van klassieke Formule 1-wagens kunnen later dit jaar wederom toeslaan. Voor de derde keer in een week tijd is bekend gemaakt dat er een bijzondere wagen onder de hamer gaat. Ditmaal gaat het weer om een titel winnende auto, het gaat hier om de Lotus 79 van Mario Andretti.

Kritiek op Red Bull: "Auto niet zo goed als Max doet blijken"

zaterdag, 12 augustus, 2023

Max Verstappen is momenteel bezig met een zeer sterk seizoen in de Formule 1. De Nederlandse coureur won bijna alle Grands Prix in de eerste seizoenshelft en profiteerde van de zeer snelle wagen van zijn team Red Bull Racing. De RB19 wordt gezien als de beste auto van het moment, maar volgens Marc Surer ligt [...]

‘Hamilton wees Ferrari-aanbieding af’

zaterdag, 12 augustus, 2023

Lewis Hamilton beschikt momenteel over een aflopend contract bij het team van Mercedes. Ondanks dat Mercedes en de Britse zevenvoudig wereldkampioen allebei de intentie hebben uitgesproken om het contract te verlengen, is er nog niets gebeurt. Het lijkt er in ieder geval op Hamilton een aanbod van Ferrari heeft afgewezen.

Blomqvist maakt opvallende stap en gaat volledig Indycar-seizoen rijden

zaterdag, 12 augustus, 2023

In de Indycars verschijnt er volgend seizoen een opvallende naam aan de start. Net als in de Formule 1 zijn er genoeg geruchten over transfers gaande en heeft het team van Meyer Shank Racing een nieuwe coureur gepresenteerd, tevens heeft de renstal een bijzondere wijziging doorgevoerd. Het team van Meyer Shank Racing heeft bekend gemaakt [...]

Andretti heeft medelijden met Leclerc

zaterdag, 12 augustus, 2023

Het team van Ferrari is niet bepaald bezig met het sterkste seizoen uit hun bestaan. De Italiaanse renstal heeft een grote achterstand op Red Bull Racing en vecht vooral met Mercedes, McLaren en Aston Martin om de kruimels. De teleurstelling bij Charles Lecerc is soms duidelijk merkbaar, Mario Andretti heeft medelijden met hem.

Mercedes baalt van ‘dood gevoel’ in de bochten

zaterdag, 12 augustus, 2023

Het team van Mercedes is bezig met een lastig seizoen in de Formule 1. Alhoewel de resultaten iets beter zijn geworden, heeft Mercedes nog wel een aantal problemen. Men doet er alles aan om deze problemen aan te passen, James Allison geeft aan dat de coureurs worstelen met de auto in de bochten.

‘Ferrari eert Le Mans-zege met speciale livery in Monza’

zaterdag, 12 augustus, 2023

Het team van Ferrari is niet bepaald bezig met een sterk seizoen in de Formule 1. In het World Endurance Championship gaat het echter veel beter met de Italiaanse renstal. Ferrari wist eerder dit jaar de iconische 24 uur van Le Mans te winnen, het heeft er alle schijn van dat Ferrari de Le Mans-zege [...]

Viscaal keert eenmalig terug in ELMS

zaterdag, 12 augustus, 2023

Bent Viscaal presteert dit jaar zeer sterk in zijn eerste volledige seizoen in het World Endurance Championship. De Nederlander reed vorig jaar nog in de European Le Mans Series (ELMS) en ook daar maakte hij een sterke indruk. Later deze maand keert hij eenmalig terug in deze klasse.

Van een recordboete tot monsterfiles – 13 horrorweetjes over autorijden in het buitenland

zaterdag, 12 augustus, 2023

Leuk, de vakantie begint! Tot je over de grens zonder het te weten iets doet wat niet mag en de Duitse, Franse, IJslandse of Cypriotische Bromsnor je genadeloos op de bon slingert. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus lees deze weetjes eens door voor je vertrekt.