Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 9th, 2023

Video: Neem een kijkje in Aston Martin’s nieuwe hoofdkwartier

woensdag, 9 augustus, 2023

Het eerste gebouw van Aston Martin F1's nieuwe hoofdkwartier is officieel geopend, en projectmanager Guy Austin neemt de kijker mee door een uitgebreide rondleiding van de Britse renstal's Technology Campus. 

Wolff suggereert: Met meer tijd had De Vries poging voor Red Bull-stoeltje kunnen doen

woensdag, 9 augustus, 2023

Volgens Mercedes-teambaas Toto Wolff had de recentelijk ontslagen Nyck de Vries veel profijt van meer tijd in de Formule 1 kunnen hebben. De Nederlandse coureur werd onlangs vervangen voor Daniel Ricciardo, die de rest van het seizoen in de AT04-bolide van AlphaTauri zal rijden.  

Gefacelifte Peugeot 208 doorbreekt magische grens [update: prijzen]

woensdag, 9 augustus, 2023

De Peugeot 208 en e-208 krijgen na vier jaar een facelift. Dat zie je aan de grille, maar merk je ook aan de motoren. De 208 is er nu als mild hybrid en de elektrische 208 doorbreekt eindelijk een magische grens. Update 09/08: de prijzen zijn bekend.

Tesla Model S Plaid is niet langer de snelste gezinsauto op aarde

woensdag, 9 augustus, 2023

De Tesla Model S Plaid sprint in 2,1 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h. Hiermee was de Tesla Model S Plaid sneller dan welke andere gezinsauto ook. Maar nu is er de Lucid Air Sapphire …

Peugeot 2008 facelift (2023): het grote nieuws zit in de e-2008 [update: prijzen]

woensdag, 9 augustus, 2023

De Peugeot 2008 (2023) heeft een facelift gekregen. De vormgeving werd bijgepunt van bumper tot bumper, maar het grote nieuws is gereserveerd voor de elektrische Peugeot e-2008. Update 09/08: de prijzen zijn ook bekendgemaakt.

Marko schiet geruchten over salariskorting Pérez uit de lucht

woensdag, 9 augustus, 2023

Eerder deze maand publiceerde De Telegraaf het nieuws dat Red Bull-coureur Sergio Pérez gekort op zijn salaris zou gaan worden, omdat hij in vergelijking met teamgenoot Max Verstappen tegenvallend presteert. Maar van dat verhaal klopt niks, meent de adviseur van de Oostenrijkse renstal Dr. Helmut Marko, die de geruchten rondom zijn coureur ontkracht.  

Norris jubelt: McLaren zit in ‘meest opwindende’ fase van ontwikkeling

woensdag, 9 augustus, 2023

Het Formule 1-team van McLaren blijft hard aan de weg timmeren, en daar kan coureur Lando Norris niet blijer mee zijn. Volgens de Britse jongeling zit het papajakleurige team momenteel in de meest opwindende fase van haar herstel richting glorie binnen de koningsklasse. 

Horner stelt fans gerust: Terugkomst Ricciardo niet vanwege moeilijkheden Pérez

woensdag, 9 augustus, 2023

Red Bull-teambaas Christian Horner wil het nogmaals benadrukken: de comeback van Daniel Ricciardo om de ontslagen Nyck de Vries bij zusterteam AlphaTauri te vervangen, heeft geen dubbele agenda. De verrassende coureurswisseling vond plaats op het moment dat Sergio Pérez, coureur van het hoofdteam Red Bull, in een performancedip verkeerde. 

Lundqvist valt weer in voor Pagenaud

woensdag, 9 augustus, 2023

Linus Lundqvist valt dit weekend tijdens de Gallagher Grand Prix op de binnenbaan van de Indianapolis Motor Speedway weer in voor Simon Pagenaud. De Fransman is nog onvoldoende hersteld van zijn crash in Mid-Ohio vorige maand tijdens een testdag.

Mercedes-AMG zwicht: na hevig protest krijgen C63 en E63 hun V8 terug

woensdag, 9 augustus, 2023

AMG-liefhebbers van Mercedes-Benz waren ‘not amused’ toen duidelijk werd dat zowel in de C63 AMG als de E63 AMG de welbekende V8 plaats moest maken voor een motor met minder cilinders. Mercedes lijkt nu te zwichten voor de kritiek en brengt de V8 tóch terug.