Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 4th, 2023

Kalenders 2024: Formule 2 en Formule 3 slaan Zandvoort over

vrijdag, 4 augustus, 2023

De kalenders van de Formule 2 en Formule 3 voor 2024 zijn officieel bekend gemaakt. Opvallend is dat de twee klasses net onder de Formule 1 Zandvoort overslaan. Wat er voor in de plaats komt is onbekend, maar de Porsche Cup en de F1-Academy zouden opties kunnen zijn.

Niet zeker of Alfa Romeo met Bottas en Zhou doorgaat

vrijdag, 4 augustus, 2023

Alfa Romeo wil graag door met Valtteri Bottas en Guanyu Zhou, maar honderd procent zeker is het nog niet  De Fin heeft nog een contract voor 2024, terwijl de verbintenis van jongere Chinese teamgenoot eind 2023 afloopt.

Top en flop – het goede en slechte autonieuws van week 31 (2023)

vrijdag, 4 augustus, 2023

Vrijdagmiddag, half vijf. Computer uit, de deur van je werkplek kan achter je dicht, het weekend is begonnen. Op Autoreview.nl blikken we terug op een week waarin Toyota stoer doet en Volvo van zijn voetstuk valt. Goed nieuws, slecht nieuws. Top en flop.

Mercedes gaf alleen Hamilton updates in België

vrijdag, 4 augustus, 2023

Mercedes bracht voor de W14 een geplande update mee naar Spa-Francorchamps om de bolide te verbeteren. Uiteindelijk reed Lewis Hamilton als enige ermee in de rondte. 

Ricciardo zet Tsunoda op scherp bij AlphaTauri

vrijdag, 4 augustus, 2023

Yuki Tsunoda heeft sinds Hongarije Daniel Ricciardo als nieuwe teamgenoot bij AlphaTauri. De Japanner moet het nu opboksen tegen een ervaren en meervoudig Grand Prix-winnaar. Hierdoor voelt Tsunoda meer druk op zijn schouders.

Video: Gave onboard van Jos Verstappen in Imola – 2003

vrijdag, 4 augustus, 2023

Jos Verstappen kwam in 2003 uit voor Minardi. In de PS03, vernoemd naar Paul Stoddart, knalde de vader van Max Verstappen over het circuit van Imola. De shots zijn vanuit de T-cam.

Hamilton verwacht andere rangorde na zomerstop

vrijdag, 4 augustus, 2023

Lewis Hamilton deelde zijn visie over wat Mercedes nog moet doen om de bolide sneller te maken. Op meerdere vlakken is nog werk aan de winkel zei de Brit vlak voor de zomerstop.

Waarom deze Tesla Model Y de ideale politieauto voor Nederland is

vrijdag, 4 augustus, 2023

De politie heeft nog geen elektrische auto’s in zijn vloot. Eigenlijk is dat best zonde, aangezien EV’s uitstekend geschikt zijn om ingezet te worden als dienstauto’s. Zeker als het gaat om deze Tesla Model Y.

Video: Uniek: Historische beelden Zandvoort – 1963

vrijdag, 4 augustus, 2023

De Grand Prix van Zandvoort 1963 werd gedomineerd door Jim Clark. De F1-legende en tweevoudig kampioen reed alle 80 rondes aan de leiding op de oude layout van bijna 4.2 kilometer lange.

Analyse: Waarom je de IndyCar moet volgen

vrijdag, 4 augustus, 2023

Dit weekend is het weer smullen in de IndyCar met het spectaculaire stratenfestijn in Nashville. De Big Machine Music City Grand Prix wordt een ware ​​​​​happening als je de vorige edities mag geloven. Alles kan daar gebeuren. Vraag dat maar aan voormalig F1-coureur Marcus Ericsson die in 2021 uit een zeer kansloze positie alsnog won.  Nu de Europese racerij op vakantie [...]